Löpning & Livet med Fredrik och Simon IAMRUNBOX utvärdering

Om IAMRUNBOX

Vem är vi? Vi är en lösning, ett livsval, framtiden. Vi är den saknade länken mellan löpning, affärer, familj och resor. Det kanske låter överväldigande – men det är det inte. Det är bara ett växande segment och ett nytt sätt att leva.

Vi gör ryggsäckar som tjänar ett syfte – idag och imorgon. Oavsett om du bär ett mobilt kontor, en kostym, mat eller bara något – vi gör det ergonomiskt, effektivt men framför allt hållbart.

Fler och fler människor hoppar över bilen och går eller cyklar från A till B. Anledningen? Hälsosamma fördelar, tidsbesparing och det oundvikliga faktum att alla behöver anamma ett nytt sätt att samexistera på planeten Jorden.

Vi möjliggör ett liv med minsta möjliga koldioxidavtryck och tar det ännu längre genom att använda återvunna material, från förpackning till färdig produkt. Som ett klimatneutralt certifierat företag är vi stolta över att vara 100% koldioxidneutrala över hela vår verksamhet och försörjningskedja. Allt annat skulle vara otänkbart, därför har vi ägnat mycket utrymme på webbplatsen för att berätta mer om våra hållbarhetsvärderingar.

Våra personliga upplevelser

Fredriks upplevelse Fredrik kan dela sina tankar och erfarenheter här…

Simons upplevelse Simon kan dela sina tankar och erfarenheter här…