Ni har längtat, vi levererar! Äntligen har vi samlat alla våra tester på utrustning, energi, träningsfilosofier och andra galna grejer på ett och samma ställe. Håll i hatten, ni kör vi!

Här testar vi och granskar allt från löparskor och löparutrustning till träningsredskap, näringstillskott och löparkläder. Varje produkt vi testar genomgår en rigorös utvärderingsprocess (ni vet hur dessa brukar se ut…) för att ge dig en bra och ärlig bedömning. En sak att veta är att vi har både sponsrade produkter, saker från våra lyssnare och sånt som vi själva vill testa! Vi kommer vara tydliga med vad som är sponsrat innehåll och inte. Och en sak gällande de sponsrade testerna – vi kommer aldrig att testa produkter och saker som vi inte gillar! Innan vi ingår i sponsorskap är vi noga att välja ut partners och sponsorer som vi tror på och gillar, precis som de gör med podden. Vi testar deras produkter innan vi går in i ett partnerskap för att vi gärna vill kunna prata trovärdigt om produkterna men också kunna dela med oss av riktigt bra grejer till er lyssnare och läsare.

MEN ”Vi Testar” är mer än bara recensioner! Det handlar också om att ge praktiska råd och tips om hur du kan använda dessa produkter på bästa möjliga sätt. Vi delar med oss av våra erfarenheter och ger tips på hur dessa produkter kan förbättra din träning, boosta din prestanda eller helt enkelt göra dina löprundor mer njutbara (kanske till och med distanspassen….).

Så oavsett om du är en erfaren löpare som söker det senaste inom löparteknik, eller en nybörjare som behöver vägledning om var du ska börja, kommer du att hitta användbar information här! Så ta del av våra tester och låt oss hjälpa dig att ta din löpning och livsstil nästa nivå. Välkommen till ”Vi Testar”!

Kategorier:

Skor (i samarbete med Löplabbet):

Asics
– Asics Superblast
Hoka One One
– Hoka Rocket X2
Nike
– Nike Alphafly Next% 2
New Balance
– Fuelcell Supercomp Trainer
Puma
Puma Magnify Nitro 2

Löparutrustning:

IAMRUNBOX (sponsrat samarbete)
Vi testar IAMRUNBOX Everyday Rolltop

Löparkläder:
YMR Track Club
Vi testar YMR 1912 LTD Edition (sponsrat samarbete)

Energi:
– Vi testar Umara energi (sponsrat samarbete med Löplabbet)