Våra spontana reflektioner när vi testat IAMRUNBOX Everyday Rolltop

Fredrik:
Fantastisk kvalitet och ett stort plus för de inre facken som väskan har. Jag har en 15″ laptop och den passar perfekt intill ryggdelen av väskan och ligger säkert och dämpat. Sen finns ytterligare fack för nycklar och mobil osv. Helt perfekt. Vattentät och en bra väska för strand och när det regnar. Kommer användas flitigt när det kommer till transportlöpning.

Kolla på när ni pratar om den på vår youtube kanal:
https://www.youtube.com/@lopningochlivet/podcasts

Mer om IAMRUNBOX Everyday Rolltop:
Här hittar du mer om IAMRUNBOX Everyday Rolltop

Produktrecension:
IAMRUNBOX Everyday Rolltop

Vi på Löpning & Livet är stolta över att kunna rekommendera IAMRUNBOX Everyday Rolltop som en fantastisk produkt inom kategorin Utrustning. Denna väska från IAMRUNBOX imponerar verkligen med sin höga kvalitet och smarta design.

En av de bästa funktionerna med IAMRUNBOX Everyday Rolltop är de inre facken. För oss är det viktigt att ha ordning och reda i våra väskor, och med detta är det enkelt att organisera våra tillhörigheter. Väskan har ett perfekt utrymme för en 15″ laptop, som passar intill ryggdelen av väskan och ger ett säkert och dämpat skydd. Dessutom finns det ytterligare fack för nycklar, mobiltelefon och andra småsaker. Detta gör väskan helt perfekt för oss.

En annan fördel med IAMRUNBOX Everyday Rolltop är att den är vattentät. Detta gör den till en utmärkt följeslagare för stranden eller när det regnar. Vi kan vara säkra på att våra tillhörigheter förblir torra och skyddade oavsett väderförhållandena. Dessutom är väskan perfekt för transportlöpning, vilket är en aktivitet vi älskar att ägna oss åt.

Vi är mycket nöjda med IAMRUNBOX Everyday Rolltop och kan varmt rekommendera den till alla löpare och äventyrare där ute. Den är både praktisk och hållbar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i alla situationer.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.