Vårt betyg

Fredriks omdöme

Driv

Komfort

Dämpning

Tåboxen

Smal
Mellan
Bred

Kolfiberplatta eller annan platta?

Ja

Lämpliga till distans:

  • Upp till Halvmarathon
  • Snabba kvalitetspass
  • Min go-to när det kommer till millopp

Fördelar:

Enormt bra driv i skon.

Nackdelar:

Inte den höga komforten som andra skor jag testat

Summerat:

Fredrik: Wow, precis klar med min tröskelstege (10-8-6-4-2 min) när jag skriver detta och körde passet i Hoka Rocket X2 och kände direkt när jag drog iväg att jag lätt kunde hålla farten uppe och fick det där efterlängtade självförtroendet som man behöver på tuffa pass. Väldigt aggressiv sko som gör allt för att du skall FRAMÅT! Otroligt styv sko som ger dig maximalt driv i steget och en härlig studs vid varje frånskjut, kan verkligen rekommendera till denna typen av pass eller snabba tävlingar på 5k och 10k men även för kortare distanser.

Hoka Rocket X2 är testad på en tröskelstege (10-8-6-4-2) läs mer om passet här:
https://lopningochlivet.se/troskelstege-10-8-6-4-2-min-jogga-1-min-mellan-lopp-flasigt-stygg-joggvila/

Kolla på när ni pratar om den på vår youtube kanal https://www.youtube.com/@lopningochlivet/podcasts

Mer om Hoka Rocket X2:
Här hittar du mer om Hoka Rocket X2

Produktrecension: Hoka Rocket X2 - För snabba pass och tävlingar

Jag har precis avslutat mitt tröskelstegspass och jag måste säga att jag är imponerad av Hoka Rocket X2. Denna sko från Hoka är verkligen aggressiv och ger allt för att du ska kunna springa snabbt med lätthet.

En av de första sakerna jag märkte var hur lätt det var att hålla farten uppe. Skon ger en fantastisk drivkraft i steget och ger en härlig studs vid varje frånskjut. Detta gav mig det självförtroende jag behövde för att klara av tuffa pass.

Hoka Rocket X2 är en väldigt styv sko, vilket gör den perfekt för snabba pass och tävlingar på 5k och 10k. Men den fungerar även utmärkt för kortare distanser.

Jag kan verkligen rekommendera Hoka Rocket X2 för löpare som vill ha en sko som ger maximalt driv och en härlig studs i steget. Den är perfekt för snabba pass och tävlingar, och kommer definitivt att ge dig det extra stödet du behöver för att nå dina mål.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.