View it in your browser.
Ingrid & Anders
Vi teamar upp med Asics och Boozt.com mot Göteborgsvarvet!
Sjukt stolta och ärade att vi kommer att slå på stora trumman inför och under Göteborgsvarvet tillsammans med Asics och Boozt.com! Vi kommer testa och träna i Asics nya kollektion, köra specialavsnitt inför Göteborgsvarvet, ha löpande tips här i våra kanaler, podda och hänga på plats i Asics och Boozt.com monter och mycket, mycket mer!
Inte nog med det, vi tar med oss hela vår Community till expot! Alla ni som lyssnar och följer – låt oss ses på Expot. Vi kommer vara på plats under fredag 17/5 och lördag 18/5.

Vi kommer ha massa saker som händer på plats och inför Varvet kommer vi att dyka djupt ner i Asics skomodeller som vi kommer att använda under vår träning och på själva loppdagen – och ja, du kan få tag på dem hos Boozt.com!
Följ med oss på en av våra roligaste resor hittills, få grymma insikter, förberedelser och tips inför loppet! Och störst av allt, var en del av vår gemenskap både online och på plats! 

Det kommer bli en galen vår och sommar som väntar och nu delar vi med oss av lite av det roliga som händer. 

Nu växlar vi upp och lämnar gränserna bakom oss!
//Fredrik & Simon
L&L World tour of Sweden 🚘
Några av vårens stopp
Vi kommer vara ute mycket under våren och sommaren, här är några av våra event och stopp under våren! Varje gång kommer vi dessutom att ha med oss en löpare i bilen till vår Youtubeserie ”Löpning & Livet Runners Ride Along”. Första avsnittet var från Köpenhamn med Lisen som ni kan se här!

  • 10/4 – Communitylöpning Helsingborg 18:00 från Rådhustorget! Alla välkomna!
  • 23/4 – Öppet föredrag hos Vinge Göteborg! Läs mer + anmälan här!
  • 4/5 – Lundaloppet (Lund ;-)) där vi springer och hänger och snackar
  • 17-18/5 – GöteborgsVarvet Expo tillsammans med Asics & Boozt.com
  • 1/6 – Stockholm Marathon där vi är på plats och springer
Nu lämnar vi gränserna bakom oss!
215 löpare kör nu vår tjänst (och 90 tränar mot GöteborgsVarvet)!
Nu när vi lanserat vårt koncept och funktion ”Spring mot vad som helst, när som helst” innebär det att du kan få ett specialiserat program mot precis vilket lopp som helst i hela världen. Och det fina är att du behöver inte ens ett mål. Du kanske satsar på att komma igång med löpning, få en bra grundträning eller tre veckors formtoppning? Men några klick kan du byta program direkt och få ett nytt upplägg. Häftigt tycker vi!

Sen ska vi så klart lyfta fram alla program vi har mot specifika lopp också! Vi har massor av löpare som tränar inför Göteborgsvarvet, Stockholm Marathon, Stockholm halvmaraton, Helsingborg Marathon och många fler lopp. Dessa finns det självklart speciella program för. 

Testa tjänsten för programmen, stanna i den för vårt Community. Häng med!
Läs mer om tjänsten här
Tack för denna gången!
Tänk att du orkade läsa allt! Om du gillar något du läste så hade det varit grymt om du ville dela det på dina Instagram Stories. 
Eller kanske vill du bara ha ännu mer? 
Då kan du in och hänga med i vår tjänst! 
Läs mer om tjänsten här!
Sugen att jobba med oss eller anlita oss till något kul? Skicka oss ett mail vetja!
info@lopningochlivet.se