Pass:
2000+2000+1500+1500+1000+1000+500+500



Passet lämpar sig för träning till distansen:
Milen



Välkommen till Löpning & Livet! Idag vill vi dela med oss av ett spännande löppass som heter 10 000 meters test. Detta pass är perfekt för dig som vill testa din uthållighet och se hur snabbt du kan springa en mil.

Innan du börjar passet är det viktigt att du värmer upp ordentligt. Vi rekommenderar att du springer 3 km för att få upp kroppstemperaturen och känner dig redo att köra. Efter uppvärmningen är det dags att skaka loss och göra några strides i överfart för att förbereda kroppen på vad som komma skall.

Nu är du redo att köra 10 000 meters testet. Passet består av 8 intervaller med ståvila emellan. Intervallerna är följande: 2000m, 2000m, 1500m, 1500m, 1000m, 1000m, 500m och 500m. Efter varje intervall tar du en ståvila på 1 minut för att återhämta dig.

När du har genomfört passet är det dags att dra av ståvilan från din sluttid och du borde ha din miltid på ett lopp. Detta ger dig en uppfattning om din nuvarande form och hur snabbt du kan springa en mil.

Efter att du har avslutat passet är det viktigt att jogga ner ordentligt. Vi rekommenderar att du joggar ner 2-3 km för att låta kroppen återhämta sig efter passet.

Tack för att du valde att träna med oss på Löpning & Livet. För att hålla dig uppdaterad på våra senaste avsnitt och träningstips, följ oss på Instagram och Facebook. Du kan även se våra avsnitt live på vår Youtube-kanal. Vi ses där!

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.