Pass:
10 x 2km som utförs i maratonfart, med en kilometer distansfart mellan varje intervall. Totalt kommer passet att bestå av 29km, exklusive uppvärmning och nerjogg.

Passet lämpar sig för träning till distansen:
Maraton

Vill du utmana dig själv och förbättra din maratonprestation? Då är detta passet för dig! Vi erbjuder en 10 x 2km träning som utförs i maratonfart, med en kilometer distansfart mellan varje intervall. Totalt kommer passet att bestå av 29km, exklusive uppvärmning och nerjogg.

Under passet kommer du att träna på att bibehålla en jämn hastighet över en längre distans, samtidigt som du ökar din uthållighet och styrka. Vi rekommenderar att du har en grundkondition innan du utför detta pass.

För att genomföra passet behöver du hålla takten på maratonfart och sedan sänka tempot till distansfart under den enkilometers distansen mellan intervallerna. Detta kommer att utmana både din uthållighet och din förmåga att bibehålla en jämn hastighet.

Vi på Löpning & Livet vill hjälpa dig att nå ditt mål, och därför rekommenderar vi att du följer oss på Instagram och Facebook för dagliga tips och inspiration. Dessutom kan du se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Missa inte chansen att förbättra din maratonprestation!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.