Pass:
4km distansfart
3-4km @10km-fart
4km distansfart
Ingen vila mellan blocken utan direkt på varandra!

Passet lämpar sig för träning till distansen:
Milen

Vill du ha ett effektivt löppass som ger dig både fart och volym? Då är milpasset med insprängd milfart något för dig! Detta pass är perfekt för dig som vill förbättra din löpning, men har lite kort om tid. Här får du med två olika hastigheter och ingen vila mellan blocken, vilket gör det till en utmaning för både kropp och sinne.

För att genomföra passet börjar du med en uppvärmning på 4km i din vanliga distansfart. Innan du ger dig ut kan du med fördel köra lite rörlighet och uppvärmningsritualer för att mjuka upp kroppen. Efter uppvärmningen växlar du direkt upp farten till din milfart och håller den i 4km. Milfarten är en högre hastighet än din vanliga distansfart och kräver en högre intensitet i löpningen. När du når 4km växlar du ner till distansfart igen och springer ytterligare 4km.

Detta pass är utmanande men ger dig både fart och volym på kort tid. Det är perfekt för dig som vill pusha dig själv och utmana din löpning. Glöm inte att ingen vila är tillåten mellan blocken, så du kommer att känna av trötthet i benen och i kroppen. Men det är precis vad som gör detta pass så effektivt och ger dig resultat!

Följ oss på sociala medier för fler tips och råd om löpning! Vi finns på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Du kan även se avsnittet live på vår YouTube-kanal (Löpning och Livet). Vi ser fram emot att följa din löpning!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.