Ingrid & Anders
Fokus på att göra rätt saker när det går snabbare än någonsin!
Känner ni igen känslan av att allt går fort och man inte hinner med? Helt klart vår vardag just nu! Och när det går undan gäller det att lägga fokus på rätt saker, både på jobbet, i livet och i löpningen. Så det här nyhetsbrevet handlar just om det – de saker vi valt att fokusera på under april månad! Och maj kommer bli ännu mer galet…. På med tempodojorna så kör vi!

//Fredrik & Simon 
Göteborgsvarvet checklista
Så förbereder du dig!
På samma sätt som att tiden alltid är för knapp i företagandet så är känslan ofta samma i träningen. MEN, kontinuitet och långsiktighet vinner alltid. Och att göra rätt saker när det är kort tid kvar är kritiskt för framgång utifrånvar man står. Det som verkligen kan spela roll när det är några veckor kvar går att ta på och du kan påverka mycket av det. Och nej, två veckor till av träning hjälper dig inte nu (för de finns tyvärr inte!). Nu handlar det om att påverka det som går. Så för de som tränar inför Göteborgsvarvet (eller vilket lopp som helst egentligen) har vi tagit fram lite inspo och en checklista att använda sig av för att se till att fokusera på rätt saker sista veckan inför loppet! Och även spelat in två timmar videopodd om Göteborgsvarvet. Kika på detta nedan!
Ladda ner checklistan här!
Kika på Göteborgsvarvet special här!
På gång just nu!
Det går snabbt i fabriken, här är några saker som är på väg ut just nu. Tre klockrena saker för att skapa motivation i din löpning!
Workshop om hur du blir en smartare löpare! Ingår i alla våra upplägg, superbra chans att springa bättre, smartare och skapa mer hållbar träning. Så anmäl dig till vår tjänst och spring smartare!
Anmäl dig här!
Merch på ingång!
Nu har vi lagt första beställning på vår nya merch. Först ut är svarta funktionströjor för herr och dam. Inne på lager inom kort!
”Det kommer fler lopp.” 
– Fredrik Stoltz
Nu går våra Helsingborg Marathonprogram igång! Och om några veckor våra Helsingborg halvmarathonprogram.
Löpning & Livet i siffror 📊
Vi växer enligt plan väldigt snabbt på Instagram! Och vår strategi att jobba med marknadsföring av vardaglig content som kan användas, inspireras av och tipsa om funkar bra både för oss (kort produktionstid, mer fräsch content) och våra följare. Även Youtube, podden och räckvidd inne i Spotify går väldigt bra! Samtidigt har vi haft vår första period av förlängningar i vår tjänst som visat på en generellt hög nöjdhet och stor grad av återköp. KUL tycker vi! Lärdom? Gör din grej, tro på det och var kontinuerlig och uthållig. Här är fem siffror som är häftiga just nu:

1. 230 användare i tjänsten (122 kvinnor/118 män)
2. 40.000 lyssningar i veckan i podden (and growing)
3. Ca 500-700 nya följare i veckan på Instagram
4. 742 visningstimmar på Youtube senaste 28 dagarna
5. 200.000 exponeringar i Spotify senaste 30 dagarna.
Börjar bli vanligare och vanligare att vi nu inte bara syns högt upp på topplistan på sport utan även på listan över ALLA podda!
Veckans hetaste 🔥

Fullsatt när vi rockade med Vinge i Göteborg!
Vi fick ett riktigt Rock Star treatment när vi gästade Vinge i Göteborg! Nu är det fler föredrag och workshops i pipen, vill ni ha oss? Vi skräddarsyr det mesta!
Veckans Communityboost!

Biltemas Marknadschef Johan Gerdevåg gästar avsnitt 174 tisdagen 30/4 och snackar om att få tillbaka löpningen i livet efter att kroppen varit i en lång svacka. 

Vi kommer snacka med Johan om att hitta tillbaka till glädjen, att ha tålamod, lita på processen och inte minst att sakta men säkert börja springa igen! Som en bonus redan innan avsnittet delar Johan med sig av sina tre bästa tips för att komma tillbaka till löpningen igen (utan att krascha längs vägen)!

1. Coachning
Se till att ha någon annan som säger till dig vad du ska göra, som en coach. Det är lätt att man själv kör på för snabbt, långt och hårt men har man en coach eller följer ett program så får man guidning i hur man ska tänka och vad man ska förhålla sig till.

2. Planering med familjen
Planera din träning tillsammans med familjen. Så att alla är med på varför det är viktigt med din träning och hälsa, vilka dagar och tider när det funkar så blir både planering och utförande mindre stressfull och det blir mindre stök i veckorna. Anpassa löpningen efter livet helt enkelt!

3. Spring smart!
Ta inte i så du spricker på varenda pass. Lita på det långsiktiga och våga sänka intensitet och fart så det blir både roligt och hållbart att träna! Du ska hålla på med det länge och du ska hålla, och det funkar inte om man kör stenhårt varje pass.

Bonustips: Varför inte skriva in ditt PB, bästa tid eller ditt mål på dina dojor? Ständig påminnelse om att du är snabb, stark och fokuserad!
Prenumerera på podden på Spotify här!
Veckans köp!

Show your shades of success med YMR Track Clubs heta kollektion
Just nu kör vi en kampanj (och tävling) tillsammans med YMR Track Club på deras Solglasögon!

Vägen till framgång är sällan rak eller enkel. Och tillsammans med YMR Track Club vill vi hylla alla er som varje dag jobbar hårt för era mål, för att må bra och ständigt utvecklas.

Vi vill lyfta in alla pass och timmar som ni lägger i mörker – in i ljuset. En kudos till all svett, all glädje och smärta som löpningen för med sig, men inte minst den magi som sker när gränserna för vad som är möjligt suddas ut. Nu uppmanar vi dig att reflektera över och dela dina nyanser av framgång. Share your Shades of Success!

⁠Ha på dig dina YMR Track Club solglasögon⁠, dela din story om hur din väg dit du är idag och vart du är på väg, och var med och tävla om ett exklusivt racekit från YMR Track Club (värde över 2000kr) och tre månaders löpcoachning av löpning & livet (värde 1200kr)!

Reglerna för att vara med och tävla är enkla
– Posta ett inlägg på dig med dina YMR solglasögon och dela din story om vägen till din framgång (Shade of success). 
– Tagga @YMRtrackclub och @lopning_och_livet SAMT använd hashtagen #shadesofsuccess
– Tre vinnare väljs slumpmässigt ut av YMR track club i början av juni

Till dig som ännu inte testat dessa ultimata high performance solglasögon med högt UV-skydd, anti-scratch lenses etc. Så kommer här en rabattkod om 20%: ”shades20”
Spana in deras kollektion här!
*annonslänk
Veckans Boozt inför Varvet!

Nu har vi tillsammans med Asics släppt vår guide för att springa halvmaraton!
Tillsammans med Asics har vi tagit fram en guide till halvmaraton som nu ligger uppe på Boozt.com! Förberedelserna, träningstipsen, utrustningen och mer! 
Läs guiden här!
*annonslänk
Sista chansen att boka tester hos Aktivitus!
Bli trött och ta reda på ditt nuläge på samma gång.
OCH så klart får alla lyssnare ett kanonerbjudande i samarbetet med Aktivitus! Ni får 20% rabatt på alla tester, gäller vid bokningar fram till och med den 30 april (gäller på alla Aktivitus kliniker). Bokningen ska göras senast den 30 april men testerna kan givetvis genomföras senare. Ni uppger rabattkod: Löpningochlivet20 så så dras rabatten av när ni gör själva besöket och testet.
Boka här!
*annonslänk
Tack för denna gången!
Sugen att jobba anlita oss till något kul? Skicka oss ett mail vetja!
Tänk att du orkade läsa allt! Om du gillar något du läste så hade det varit grymt om du ville dela det på dina Instagram Stories. 
Eller kanske vill du bara ha ännu mer? 
Då kan du prenumerera på våra Youtubekanal eller andra kanaler längre ner!
Skulle du vilja avanmäla dig från nyhetsbrevet gör du det här : https://lopningochlivet.fillout.com/t/htCVwaMus2us

Kommentarer är stängda.