Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår exklusiva drink – Osaka dry. Denna drink är perfekt för dig som vill ha en spännande och unik smakupplevelse. Osaka dry är en blandning av vodka och sake, toppad med picklade plommon för en extra touch av sötma och syra.

Historien bakom Osaka dry är intressant och spännande. Drinken har sitt ursprung i Osaka, en stad i Japan som är känd för sin fantastiska matkultur. Osaka är också känd för sin unika dryckeskultur, där de experimenterar med olika smaker och ingredienser för att skapa nya, spännande drinkar.

Avsnittet som denna drink är kopplad till, är ”Misslyckande & Erövringar”. Det är en spännande episod där vi diskuterar det faktum att misslyckanden faktiskt kan vara en viktig del av livet och hur de kan hjälpa oss att växa och utvecklas. Precis som med Osaka dry – det kan verka som en oväntad kombination av ingredienser, men när man väl smakar det, så förstår man hur fantastiskt det kan vara.

För att göra denna drink själv behöver du 6cl vodka och 2cl sake. Toppa med picklade plommon för att ge den extra smak. Med vår lättförståeliga instruktioner kan du enkelt göra Osaka dry hemma och imponera på dina vänner och familj med din nya kunskap om japansk dryckeskultur.

För att följa våra spännande diskussioner om livet och löpning, följ oss på våra sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram, Facebook och YouTube. Glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal för att se avsnitten live. Vi ser fram emot att höra vad du tycker om Osaka dry och hoppas att du kommer att njuta av denna fantastiska drink precis som vi gör.Recept:
6cl Vodka – 2cl Sake – Picklade plommon på toppen – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.