Välkommen till Löpning & Livet! Idag vill vi presentera en av våra favoritdrinkar, 70. Veteran Cocktail. Denna cocktail är en hyllning till våra veteraner, och är inspirerad av klassiska drinkar från förr.

Receptet är enkelt men välbalanserat. Börja med att hälla 6 cl rom i en shaker och tillsätt 3 cl Cherry brandy. Fyll sedan shakern med is och skaka ordentligt. Sila sedan över i ett glas och servera med en isbit.

Historien bakom denna cocktail är en hyllning till våra veteraner. Under andra världskriget var drinkar en viktig del av soldaternas sociala liv. En av de mest populära drinkarna var en blandning av rom och Cherry brandy, som kallades ”Veteran Cocktail”. Denna cocktail blev en symbol för gemenskap och samhörighet bland soldaterna, och vi vill hedra deras minne genom att dela denna klassiska drink med er.

Om du vill ha en autentisk upplevelse av 70. Veteran Cocktail, rekommenderar vi att du lyssnar på vårt senaste avsnitt av Löpning & Livet. Vi går igenom receptet steg för steg och delar med oss av våra bästa tips för att få till den perfekta balansen mellan rom och Cherry brandy. Avsnittet kan även ses live på vår youtubekanal, så se till att prenumerera så att du inte missar några av våra spännande avsnitt.

Följ oss gärna på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Vi finns på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Vi ses där!Recept:
6cl Rom – 3cl Cherry brandy – Is – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.