Avsnitt 88 bjuder på race report, hur det är att vara besatt av löning, Simons pinsamma nummerlappshaveri och en stark Old friend cocktail. Men framförallt om varför vi springer, vad löpningen har betytt för oss och om alla människor man lärt känna på vägen 🌟. Kanske lite om dobbelmilen också. Och dobbeldusch. Och Vitaepro. Ehh. Ja. Skål!

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/88–Nr-lpningen-blir-mer-n-ett-ndvndigt-ont-e1phqh4

Se hela avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/ejxSh3vHYkQ?feature=share

I avsnitt 88 av Löpning & Livet diskuterar Simon och Fredrik löpningens betydelse i deras liv. De pratar om hur löpning kan gå från att vara ett nödvändigt ont till en passion och hur det kan påverka ens liv på så många sätt. De delar också med sig av en race report, Simons pinsamma nummerlappshaveri och en stark Old friend cocktail.

Löpning är en fantastisk träningsform som kan ge så mycket mer än bara fysisk träning. För många blir det en livsstil och en passion. Det kan vara en utmaning att komma igång med löpning, men när man väl har hittat sin rytm och rutin kan det bli en av de mest givande aktiviteterna man kan göra.

I avsnittet diskuterar Simon och Fredrik också vikten av att ha vänner och gemenskap inom löpningen. Att ha någon att dela sina erfarenheter med och att ha stöd från när det känns tufft kan vara avgörande för att fortsätta utvecklas och ha kul med löpningen.

De pratar också om dobbelmilen och dobbeldusch, vilket är en rolig och annorlunda löparupplevelse som många kanske inte har hört talas om tidigare. Dessutom nämner de Vitaepro, en produkt som kan hjälpa till att hålla kroppen i form och ge extra energi under löpningen =) haha!

Vi på Löpning & Livet rekommenderar starkt att du ger löpning en chans och ser vad det kan göra för dig och ditt liv. Följ oss på Instagram och Facebook för mer tips och inspiration om löpning och träning. Du kan också se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.