View it in your browser.
Ingrid & Anders
Nu rivstartar vi 2024!
Årets kallaste, fattigaste och mörkaste månad är här! Men vad gör det när man har pepp rakt ner i inkorgen?! 

Året har verkligen rivstartat för oss med lansering av ny tjänst, vi växer snabbare än någonsin i våra sociala kanaler och startar upp med nya och gamla partners. Och bygger vår tjänst i hyperspeed. Jobbet har aldrig varit så roligt, så här kommer lite inspiration och tips mellan snöbyarna. 

Trevlig helg på er!
/ Fredrik & Simon
Veckans löpartips 🌟
Se vädret som din bästa träningspartner!
Ja alltså januari… En mörk, fattig och sjukdomshärjad månad för de flesta av oss. Men kan vi på något sätt dra nytta av detta? Så klart! Här är tre tips för att se januari som din vän.

1. Träning nu bygger mental styrka till sen. Kommer du bara ut på några korta rundor denna månaden så blir det lätt att komma ut resten av året! Ett hack är att helt enkelt bara ta på sig träningskläderna. Det kommer vara mycket svårare att skippa passet när du väl är träningsklädd.

2. Tänk månadsbästa istället för personbästa. Är du som Simon, någon som var snabbare förr? Oroa er inte, tänk istället på den aktuella månaden (eller till och med veckan) och ta ett bra beslut att få in lite rörelse! . Ett enkelt hack är att tänka på 1 januari som din nollpunkt. Allt som du gör från och med nu är årets, månadens och till och med veckans bästa pass! 2023 är nu glömt, du har tillåtelse att röra dig framåt ;-). Se tipset här på vår instagram.

3. Se snön som din inbyggda styrketräning. Visst är det segt när det är tjockt med snö och halkigt. Men jogga lugnt och dina muskler får jobba på ett annat sätt än vad de gör när det är barmark! Du får lite styrka på köpet och kommer flyga fram när snön försvinner.

Mer om detta och hur du gör 2024 till ett grymt löparår kan du lyssna på i avsnitt 154 på länken nedan!
Lyssna mer om detta här!
Höjdpunkter från coachen ✍🏻
Denna gången om att bygga en bra målbild!

Två nya funktioner gick live denna veckan!
Vi bygger löpande nya funktioner i tjänsten och de två nya funktioner vi lanserat denna veckan är:

1. Lägg till vilken dag i din menscykel du är på när du gör det aktuella passet. Och även hur ditt allmänna mående är den dagen för att på individuell nivå kunna hitta mönster och ev. anpassa sin träning.

2. Lägg till lopp från loppkalendern direkt i ditt träningsprogram! Nu kan du addera lopp både i vår loppkalender men också rakt in i ditt träningsprogram!

Bygg en stark målbild!
Vi bygger tjänsten i en rasande takt och bland våra elva introfilmer delar vi med oss av en som handlar om att bygga en bra målbild. Detta blir något som gör att du lättare kan skapa vanor för att ta bra beslut varje dag mot personen du vill bli!
Se filmen här!
Startup-resan!
Bakom kulisserna 
Tre häftiga saker som hänt under de första tre veckorna på året.
Vi har teamet upp med KIA Hedin Bil Helsingborg!
Vi är nu 115 användare i tjänsten!
Vi klarade launch! Och man kan så klart hoppa på när som helst! Det gör man här.
Vi börjar släppa mängder med tips och pass!
Löpning & Livet Social i siffror 📊
Lite siffror för dig som gillar sånt, det går undan just nu vilket är riktigt roligt! Vi har börjat hitta ett format som vi älskar att producera (och tar under en timme), skapa dialog med alla som hänger i våra kanaler och boosta organiskt innehåll. Nu växer vi i raketfart! Och vi gör det på under 2500 kronor i månaden i marknadsinsats.

Highlights
1. Vi är nu över 500 prenumeranter på Youtube.
2. +2000 följare på Instagram senaste 30 dagarna.
3. Vi publicerar nu minst två populära Tips-inlägg i veckan.
Veckans hetaste 🔥
Vårt avsnitt om hur du gör 2024 till ett grymt år trendar just nu på 3.700 lyssningar!
Januariplagget för att klara vintern!
Den här gillar vi lite extra mycket just nu! Och YMR Track Club har just nu REA! Så in och kika på plaggen och klä dig snyggt och rätt.
Som Åsunden hoodie (som Fredrik har på bilden)
*Annonslänk
Spana in deras kollektion här!
Tack för denna gången!
Tänk att du orkade läsa allt! Om du gillar något du läste så hade det varit grymt om du ville dela det på dina Instagram Stories. 
Eller kanske vill du bara ha ännu mer? 
Då kan du in och hänga med i vår tjänst! 
Köp vår tjänst här!
Sugen att jobba med oss eller anlita oss till något kul? Skicka oss ett mail vetja!
info@lopningochlivet.se

Kommentarer är stängda.