10 km-loppet är en fantastisk utmaning som erbjuder en perfekt blandning av fart och uthållighet. Det är en sträcka som passar både nybörjare som vill ta steget upp från kortare distanser och erfarna löpare som söker efter ett snabbt och intensivt lopp. Om du planerar att ta dig an 10 km, då har du kommit till rätt ställe!

I vår podcast har vi täckt en mängd olika ämnen som rör löpning på alla nivåer, från den som just har börjat jogga till eliten som slår personliga rekord. För dig som vill fokusera på att förbättra dina 10 km har vi några avsnitt som kan vara extra intressanta:

Avsnitt 124: ”Nybörjarspecial! Gäst Josefine Swärm” – Perfekt för de som just börjat med löpning och vill ha tips och råd.

Avsnitt 114: ”Boosta dina styrkor och jobba på dina svagheter i löpningen!” – För att hjälpa löpare att identifiera och förbättra sina svaga punkter.

Avsnitt 107: ”Tidseffektiv löpträning (Gäst Robin @NordicRefit)” – För de som vill ha ett effektivt träningsprogram för att passa en hektisk livsstil.

Avsnitt 80: ”Att släppa prestationen och älska löpning! (Gäst Josefine Swärm)” – För att inspirera de som vill hitta glädje i löpningen utan att stressa över tider och distanser.

Avsnitt 6: ”Nybörjare & Utveckling” – Ett utmärkt avsnitt som ger insikt i utvecklingsprocessen för löpare som är nya på 10 km-distansen.

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!