Ka’ Du sige mig – hvornaar smager drinken som bedst? Hvergang med Löpning & Livet 🍸! Äntligen åker vi över sundet i avsnitt 23 för att prata om hur man blir sin bästa teoretiska löpare (what??)! Vi gästas av Coach Garmin som hävdar att vi kan springa två minuter snabbare på 5k, direkt efter att vi gorillaflåsat oss igenom ett testlopp på distansen och delar med oss av våra fem bästa pass för att testa formen 👌🏻. Och så klart… drinken och löpning i Danmark. Det här är löpning & livet avsnitt 23 – nu kör vi!


Att springa 5000m kan vara en stor utmaning som att genomlida smärtad de sista varven

Titel: Springa i Teori och Praktik – Bli din bästa löpare med Löpning & Livet

Välkommen till vår landningssida för Löpning & Livet, där vi dyker djupt in i konsten att springa – både i teori och praktik! I detta avsnitt, nummer 23, får du lära dig hur du blir din bästa teoretiska löpare och hur du kan förbättra dina löptider. Vi har med oss experten Coach Garmin, som delar med sig av sina bästa tips för att springa två minuter snabbare på en 5k.

Under avsnittet utforskar vi de fem bästa träningspassen för att testa din form och förbereda dig för ett testlopp på 5k-distansen. Dessutom får du en inblick i löpning och kultur i Danmark samt smakprover på de läckra drinkar som vi njuter av längs vägen.

För att ta del av detta spännande avsnitt, besök vår poddsida här: https://podcasts.apple.com/se/podcast/22-l%C3%A4kare-l%C3%B6pning/id1539039755?i=1000515221944&l=en. Du kan även titta på avsnittet live på vår YouTube-kanal: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.

För att inte missa några uppdateringar om kommande avsnitt och för att följa oss på våra löpäventyr, glöm inte att följa oss på våra sociala medier:

Tack för att du besökte vår landningssida! Vi hoppas att du kommer att njuta av avsnittet och inspireras att bli din bästa löpare. Kom ihåg att prenumerera på våra kanaler och följa oss på sociala medier för att få de senaste tipsen och råden om löpning och livet. Lycka till med din löpning!

Kommentarer är stängda.