Unknown Hero är en spännande cocktail som är perfekt för den som vill prova något nytt och spännande. Denna drink är en blandning av brandy, rom, triple sec, sweet-n-sour, grenadin och ananasjuice. Ingredienserna blandas i en shaker och serveras i ett glas med is.

Historien bakom Unknown Hero är en intressant sådan. Drinken skapades av en okänd bartender på en bar i New York. Bartendern ville skapa en drink som skulle få gästerna att känna sig som hjältar, och så föddes Unknown Hero. Med sin unika blandning av smaker och ingredienser är det inte svårt att förstå varför denna drink har blivit så populär.

Unknown Hero är perfekt för en kväll med vänner eller en romantisk middag. Dess fruktiga smak och unika karaktär gör den till en favorit bland många. För att få ut det mesta av din Unknown Hero, servera den väl kyld och njut av dess förtrollande smaker.

För att hålla dig uppdaterad om allt som händer på Löpning & Livet, följ oss på våra sociala medier. På Instagram hittar du oss på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/, på Facebook hittar du oss på https://www.facebook.com/lopninglivet och på vår Youtube-kanal kan du se avsnitten live på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.Recept:
2,5cl Brandy – 5cl Rom – 2,5cl Triple sec – 3cl Sweet-n-sour – 2,5cl grenadine – 4cl ananasjuice


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.