Yokohama – The Rise of the Sun är en cocktail som tar dig på en smakresa till Japan. Denna drink är en kombination av den klassiska europeiska drinken Absinthe, Gin och Vodka, som kombinerar smaker och kulturer på ett ovanligt sätt. Dessutom balanseras smakerna med söta toner från Grenadin, Angostura bitter och Apelsinjuice för en perfekt avslutning.

Drinken är inspirerad av Yokohama, en japansk hamnstad där solen stiger upp först i Japan. I detta avsnitt av Löpning & Livet tävlar vi om vem som kan göra den mest exotiska drinken, och Yokohama – The Rise of the Sun är vår favorit.

För att göra denna läckra cocktail, blanda Absinthe, Gin och Vodka tillsammans med Grenadin, Angostura bitter och Apelsinjuice i en shaker. Skaka ordentligt och servera i ett kallt glas. Garnera med några apelsinskivor för att ge en extra touch av det japanska köket.

Denna drink är perfekt för en kväll med vänner eller för att njuta av en lugn stund själv. Den exotiska smaken av Yokohama – The Rise of the Sun kommer att ta dig på en resa till fjärran östern och lämna dig med en känsla av att du upplevt något unikt.

Följ oss på sociala medier för fler spännande avsnitt av Löpning & Livet. Du kan även se avsnittet live på vår YouTube-kanal. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska drink och vår spännande podcast.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams

Recept:
Absinth – Gin – Vodka – Grenadin – Angustura bitter – Apelsinjuice

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.