Veckans avsnitt spelas in måndag morgon…. Lämpligt med… EN COCKTAIL 🥴! Vi är med andra ord både taggade och dedikerade (och lite salongs?) när vi presenterar avsnitt 37 – Drinkar & Löpning 😍! Om att ha en livsstil där vi hellre springer tre mil mer i veckan än att slopa fredagsdrinken, vad vi dricker dagen innan ett lopp och varför Simon inte lyckades på maran trots att han hade en coach som nu är på OS i Tokyo 🙈. Släng in leken ”rätt eller fel” där Fredrik får förklara varför Rom & Cola är en grogg men Gin & Tonic är en cocktail och hur målen ser ut framåt så har ni ett fullspäckat avsnitt av löpning & livet 🤩🍺!

Se hela avsnittet på youtube: https://www.youtube.com/live/4-vozMr3YyE?feature=share

Lyssna på hela avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/37–Drinkar–Lpning-e1phqjc

Välkommen till avsnitt 37 av Löpning & Livet! I detta avsnitt, som spelades in en tidig måndagsmorgon, pratar vi om en av våra favoritämnen – drinkar! Vi är taggade och dedikerade när vi diskuterar hur man kan ha en livsstil där man både kan springa tre mil i veckan och njuta av en god cocktail på fredagskvällen.

Vi delar med oss av våra tips om vad man bör dricka dagen innan ett lopp och diskuterar varför Simon inte lyckades på maran trots att han hade en coach som nu är på OS i Tokyo. Dessutom spelar vi leken ”rätt eller fel” där Fredrik förklarar varför Rom & Cola är en grogg men Gin & Tonic är en cocktail.

Vi har också satt upp mål för framtiden och diskuterar hur vi ska nå dem. Detta avsnitt är fullspäckat med intressanta diskussioner om löpning och livsstil, och vi hoppas att du kommer att njuta av det lika mycket som vi gjorde.

Som gäst i detta avsnitt har vi en expert på drinkar och livsstil, som delar med sig av sina bästa tips och råd. Vi är säkra på att du kommer att lära dig något nytt och inspirerande.

För att få ännu mer inspiration och tips om löpning och livsstil, följ oss på Instagram och Facebook. Du kan också titta på avsnittet live på vår YouTube-kanal. Och glöm inte att lyssna på avsnitt 37 av Löpning & Livet på Apple Podcasts eller Spotify. Tack för att du lyssnar!

Kommentarer är stängda.