Välkommen till Löpning & Livets landningssida för drinken Role Model! Denna drink är en favorit i vårt avsnitt 41, där vi diskuterar löpning och sociala medier. Med en kombination av gin, cognac, sherrylikör, sockerlag och bitters, är Role Model en sofistikerad och smakfull drink som vi rekommenderar till alla våra lyssnare.

Historiskt sett har Role Model varit en populär drink bland kändisar och influencers, som använder den för att imponera på sina följare på sociala medier. Men för oss handlar det om att njuta av en välgjord drink och att ta en stund för att koppla av och reflektera över livet.

För att göra denna drink själv behöver du följande ingredienser: 4,5 cl gin, 2,5 cl cognac, 1,5 cl sherrylikör, 0,5 cl sockerlag och 2 skvättar bitters. Kombinera alla ingredienser i en shaker med is och skaka ordentligt. Sila sedan över i ett glas med is och dekorera med en apelsinskal.

Vi hoppas att du kommer att njuta av denna drink lika mycket som vi gör. Glöm inte att följa oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Dessutom kan du titta på avsnittet live på vår YouTube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Tack för att du besöker vår sida och vi ser fram emot att höra dina tankar om Role Model-dranken!Recept:
4,5cl Gin – 2,5cl Congac – 1,5cl Sherrylikör – 0,5cl sockerlag – 2 skvättar bitters –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.