Världsrekord…. VÄRLDSREKORD PÅ HALVMARATON! Ja, i dräkt alltså. Men ändå, smaka på den 🤩! En annan sak att smaka på är ju veckans drink som är, wait for it…. Prosecco och Guinness 👌🏻. Det här blir den längsta race report ni någonsin hört, med ingen mindre än ”Lederhosen-guy-with-15-seconds-to-spare” Emil Pålsson! Vi grottar ner oss i Helsingborg Halvmarathon, att vara världsrekordhållare (ödmjukt) och tar er genom alla Helsingborgs mest fantastiska, och fruktansvärda, kilometer på halvmaran 🤩. Såklart lite lek och inslag på det också så har vi avsnitt 42(,2) i ett nötskal 👌🏻.

Avsnittet sponsrar av våra fantastiska partners Biltema 🌟

Världsrekord på halvmaraton i lederhosen? Ja, du läste rätt! I avsnitt 42 av Löpning & Livet får du höra Emil Pålssons race report från Helsingborg Halvmarathon där han satte världsrekord i dräkt. Men det är inte bara löpning som avhandlas i detta avsnitt, vi bjuds även på veckans drink som är en spännande kombination av Prosecco och Guinness.

Vi tar dig med på en resa genom alla fantastiska och utmanande kilometer på halvmaran i Helsingborg. Emil berättar ödmjukt om hur det kändes att sätta ett världsrekord och vi får höra om hans förberedelser inför loppet.

Självklart bjuds det även på lek och skoj i avsnittet, så missa inte det här underhållande avsnittet av Löpning & Livet.

Avsnittet sponsras av Biltema, en av våra fantastiska partners.

Taggar: Halvmaraton, Världsrekord

För att inte missa några avsnitt av Löpning & Livet, följ oss på Instagram och Facebook. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Missa inte chansen att få inspiration och tips om löpning och livet i allmänhet!

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/lVBDFSImlF0?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/42–Vrldsrekord–Lederhosen-e1phqja

Kommentarer är stängda.