Välkommen till Löpning & Livets landningssida för drinken ”German Vacation”! Denna drink är avsnitt 46:s signaturdrink och är perfekt för nedtrappning och formtoppning. För att skapa denna utsökta drink behöver du följande ingredienser:

– Lagrad Rom
– Fernet/kryddad mörk likör
– Rabarbergingerlikör
– Sötmandelsockerlag
– Citronjuice
– Creolsk bitter

Historiskt sett har denna drink sitt ursprung i Tysklands vackra landskap, där människor brukade njuta av en drink efter en lång dag med vandring eller löpning. Det är därför denna drink är perfekt för nedtrappning och formtoppning, och kan hjälpa dig att koppla av och återhämta dig efter en stressig dag.

För att skapa denna drink börjar du med att kombinera lagrad rom, fernet, rabarbergingerlikör, sötmandelsockerlag, citronjuice och creolsk bitter i en shaker med is. Skaka sedan väl och sila upp i ett glas med is. Dekorera gärna med en skiva citron eller ett blad mynta.

Vi på Löpning & Livet hoppas att du njuter av denna fantastiska drink och att den hjälper dig att koppla av och återhämta dig. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad med våra senaste avsnitt och landningssidor. Du kan följa oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan också se våra avsnitt live på vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Tack för att du besöker vår landningssida!Recept:
Lagrad Rom – Fernet/kryddad mörk likör – Rabarbergingerlikör – Sötmandelsockerlag – Citronjuice – Creolsk bitter


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.