Att springa 5 km är mer än bara en distans; det är en spännande och uppnåelig utmaning för löpare på alla nivåer. Vare sig du är en nybörjare som vill pröva på en tävling för första gången eller en erfaren löpare som siktar på att krossa ditt personliga rekord, erbjuder en 5 km sträcka något för alla.

Några avsnitt som kan ge dig lite tips och inspiration:

”125. Bli snabbare med distanspass! Gäst Sofie Nelson Rask” – Fokus på att bli snabbare med hjälp av distanspass, vilket kan vara användbart för de som vill förbättra sina 5km-tider.

”85. Tävla och träna på bana och Beermile” – Perfekt för dem som är intresserade av banlöpning och tävlingsdelen av löpning.

”114. Boosta dina styrkor och jobba på dina svagheter i löpningen!” – Generella tips om hur man kan förbättra sin löpning genom att arbeta med både styrkor och svagheter.

”74. Löpning i och ur form” – Diskuterar hur man kan träna för att vara i toppform, vilket kan appliceras på 5km-löpning.

”91. Att klara drömmålet på milen 💪🏻” – Handlar om att uppnå sina mål på milen, vilket också kan vara relevant för 5km-löpare.

”83. Springa efter schema eller hopp och lek?” – Diskuterar olika träningsmetoder och hur man kan följa ett schema eller vara mer spontan i sin träning.

”104. Nytt år, ny löparklocka!” – Kan inkluderas för teknikentusiasterna som vill ha tips på utrustning som kan hjälpa dem att träna smartare.

”64. Löpning i sociala medier del 3” – För de som är intresserade av löpargemenskapen och vill koppla ihop sin träning med sociala medier.

Dessa avsnitt kan ge en blandad och intressant inblick i olika aspekter av löpning och specifikt träning inför snabbare 5km-löpning eller banlöpning. 🏃💨 #löpning #träning #5km

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠

⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!