Vi plockar upp det högaktuella ämnet som alla pratar om just nu, smygträning. För att spetsa till detta avsnittet ordentlig har vi bjudit in den lokala smygträningsmästaren Patrik de la Motte @paddy. 😂😍 Han ger oss också svaret på hur han tog sig ur sina skadeproblem med hjälp av hård disciplin och slopad asfaltlöpning och mer om resan från 40 på milen för några år sedan till 36:35 på en kuperad stadsmil i år. Fredrik fick också återberätta hur det var att vara pacer på en 4-timmarsmara på östkusten som blev ett minst sagt händelserikt lopp.😅 Till detta dricker vi såklart Full Sneak Cocktail samt listar de 7 största anledningarna till att bli smyglöpare. 🤪 Här har ni avsnitt 84 gott folk, skål!

#träning #löpning #träningsupplägg #rehab #prehab #terränglöpning 

I avsnitt 84 av Löpning & Livet tar vi upp det högaktuella ämnet smygträning. För att ge er de bästa tipsen och råden har vi bjudit in den lokala smygträningsmästaren Patrik de la Motte, även känd som @paddy på Instagram. Han delar med sig av sin resa från att ha haft skadeproblem till att bli en disciplinerad löpare som numera undviker asfaltlöpning och istället satsar på terränglöpning. Han berättar också om hur han gick från att springa milen på 40 minuter för några år sedan till att klara av en kuperad stadsmil på 36:35 i år.

Under avsnittet dricker vi också en Full Sneak Cocktail och listar de 7 största anledningarna till att bli smyglöpare. Vi tar även upp Fredriks upplevelse av att vara pacer på en 4-timmarsmara på östkusten, som blev ett minst sagt händelserikt lopp.

För dig som vill börja med smygträning ger vi dig några tips. Först och främst är det viktigt att ha en plan och att vara disciplinerad. Börja med korta pass och öka successivt. Se till att variera din träning och undvik att springa på asfalt för mycket. Terränglöpning är ett utmärkt alternativ som ger dig både styrka och kondition. Tänk också på att ha rätt utrustning, som exempelvis skor med bra grepp.

För att följa med på våra äventyr och få ännu fler tips och råd kring träning och löpning, följ oss på Instagram och Facebook. Du kan även se avsnittet live på vår Youtube-kanal. Vi hoppas att du har fått inspiration och motivation att börja med smygträning!

Se avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/eA46jq3vtFw?feature=share

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/84–Smygtrning-gst-Patrik-de-la-Motte-e1phqmr

Kommentarer är stängda.