Vi e røde…. Vi e vide… Och såklart är vi i DANMARK 🇩🇰! Detta ädla land med märkliga traditioner på andra sidan sundet där vi sprungit inte mindre än 25 tävlingar de senaste åren! Och om det smaskas i avsnittet är det för att:

  1. Det gör danskar!
  2. Fredrik dukade upp smörrebröd med Gammeldansk och Carlsberg 😂

Vad är egentligen charmen med de stora och små danska loppen, hur kommer det sig att vi har många av våra pers i Danmark och vad ÄR det som gör den danska publiken helt galen?! Utöver detta pratar vi om veckan som gått med loppet på allas läppar – Lergöksloppet i Ängelholm! Och kanske lite om Köpenhamn halvmaraton…. Vi kastar in en quiz om danska uttryck och traditioner och säger HOLD KAEFT MADS nu kör vi!! 

Se avsnittet på youtube: https://www.youtube.com/live/nomhdyGT-jo?feature=share

Avsnitt 90 av Löpning & Livet tar oss till vårt grannland Danmark, där vi har sprungit inte mindre än 25 tävlingar de senaste åren. Vi utforskar de märkliga traditionerna och charmen med de stora och små danska loppen, och diskuterar varför vi har presterat så bra på dansk mark. Vi tar även upp veckans lopp på allas läppar – Lergöksloppet i Ängelholm – och kanske lite om Köpenhamn halvmaraton.

Men det är inte allt, vi har också en quiz om danska uttryck och traditioner, och vi avslöjar vad som gör den danska publiken helt galen. För att sätta stämningen dukar Fredrik upp smörrebröd med Gammeldansk och Carlsberg, för det är ju så danskar gör!

Följ med oss på en resa till Danmark och lär dig mer om vårt grannlands löpartraditioner och kultur. Missa inte detta underhållande och informativa avsnitt av Löpning & Livet.

För mer spännande innehåll, följ oss på Instagram och Facebook på @lopning_och_livet_podd och på vår Youtube-kanal där du kan se avsnittet live. Du kan också lyssna på avsnittet på Apple Podcast. Missa inte nästa avsnitt av Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.