Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår senaste avsnittsdrink – 90. Ocarina of Lime! Denna uppfriskande drink är en perfekt följeslagare för en varm sommardag eller när som helst du vill ha en smak av karibisk glädje.

För att göra denna läckra drink, börja med att ta 4,5 cl av ljus rom och häll den i ett högt glas. Tillsätt sedan ett par klyftor lime och 3-4 myntablad. För att söta drycken, lägg till en tesked av brun farin och rör om väl för att blanda ingredienserna ordentligt. Slutligen, fyll upp glaset med sodavatten och rör om igen.

Historien bakom denna drink börjar på en avlägsen karibisk ö där pirater, sjörövare och legender av alla slag samlades för att dela sina berättelser och dricka uppfriskande cocktails. En av dessa legendariska drinkar var Ocarina of Lime. Dess komplexa smaker och uppfriskande karaktär gjorde det till en favorit bland sjömännen.

Idag kan du njuta av denna klassiska karibiska drink i ditt eget hem. Följ bara våra enkla instruktioner och du kommer att ha en läcker och uppfriskande drink på nolltid!

För att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkar, följ oss på våra sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ eller på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. För dem som vill se våra avsnitt live, besök vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Vi ser fram emot att höra från dig och hoppas att du njuter av vår senaste drink, 90. Ocarina of Lime!Recept:
4,5 cl Ljus rom – Klyftor ifrån en lime – 3-4 Myntablad – 1 Tesked brun farin – Fyll upp med sodavatten –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.