Bad Day at Work är en drink som passar perfekt för dig som behöver koppla av efter en stressig arbetsdag. Denna drink är en av de mest populära på vår meny, och det är inte svårt att förstå varför.

För att tillreda en Bad Day at Work behöver du 5 cl Gin, 12 cl Clementinjuice, 2 cl sockerlag och Sodavatten. För att göra sockerlaget behöver du bara blanda lika delar socker och vatten i en kastrull och koka upp tills sockret har löst upp sig helt. Låt sedan sockerlagen svalna och förvara den i en flaska för framtida användning.

Bad Day at Work är en drink som passar perfekt till avsnittet ”Det här med stress” av vår podd Löpning & Livet. Det är en drink som hjälper dig att varva ner och slappna av efter en lång och stressig dag på jobbet.

Historien bakom denna drink är faktiskt ganska intressant. En av våra stamkunder berättade en gång för oss om en riktigt dålig dag på jobbet. Han ville ha något starkt och uppfriskande för att kunna glömma bort all stress och oro. Vi skapade då Bad Day at Work till hans stora förtjusning, och sedan dess har den varit en favorit bland våra kunder.

Vi rekommenderar starkt att du följer oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkar. Du hittar oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Du kan även se våra avsnitt live på vår Youtube-kanal (@lopningochlivet/streams). Så, varför inte unna dig en Bad Day at Work och samtidigt koppla av med vårt senaste avsnitt om stress?Recept:
5 cl Gin – 12 cl Clementinjuice – 2 cl sockerlag – Sodavatten fyll upp – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.