Välkommen till vår landningssida för en av våra favoritdrinkar, Classic Chicago Fizz. Denna drink är en riktig klassiker med en historia som går tillbaka till 1920-talet, då den var en av de mest populära drinkarna på den berömda Chicago World’s Fair.

Ingredienserna i denna fantastiska drink är 3 cl mörk rom, 3 cl Lillet Röd, 1,5 cl citronjuice, 1,5 cl simple syrup, en skvätt sodavatten och 1 äggvita. För att göra drinken, tillsätt rom, Lillet Röd, citronsaft och simple syrup i en shaker med is och skaka ordentligt. Tillsätt sedan en äggvita och skaka igen för att få en krämig konsistens. Häll blandningen i ett kallt glas och tillsätt en skvätt sodavatten för att göra drinken frisk och uppfriskande.

Vi rekommenderar starkt att du testar denna drink på din nästa fest eller när du bara vill koppla av och njuta av något gott. För att få den perfekta konsistensen, se till att du skakar drinken ordentligt med äggvitan. Och tveka inte att experimentera med olika proportioner för att hitta din personliga favorit.

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Vi finns på Instagram, Facebook och YouTube, där du även kan se våra avsnitt live. Tack för att du besökte vår landningssida och vi ser fram emot att höra om dina egna erfarenheter med Classic Chicago Fizz. Skål!Recept:
3cl Mörk rom – 3cl lillet röd – 1,5cl Citronjuice – 1,5cl Simple syrup – Sodavatten – 1 äggvita


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.