Mer än två år av Löpning & Livet och äntligen når vi den galna milstolpen ETTHUNDRA AVSNITT! Tacksamma, ödmjuka och lite på lyset spelar vi in ett avsnitt som tittar tillbaka på två år av galenskap, saker vi aldrig trodde vi skulle uppleva och snack om framtiden. Dessutom överraskas Fredrik av telegram från nära och kära (och möjligen Eliud….) som önskar LYCKA TILL inför stundande Valencia Marathon på söndag! Ett av våra längsta och roligaste avsnitt hittills – trevlig lyssning!!

Se hela avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/qDwlO9DBgq4?feature=share

Lyssna på hela avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/100–Jubileum—det-bsta-frn-tv-r-av-podd-e1rhn5d

Välkommen till avsnitt 100 av Löpning & Livet! Detta avsnitt är en milstolpe för oss och vi är tacksamma för alla lyssnare som har följt oss under de senaste två åren. I detta avsnitt tar vi en titt tillbaka på några av de galna ögonblicken och saker som vi aldrig trodde vi skulle uppleva. Vi pratar också om framtiden och vad som väntar oss.

Vi överraskar Fredrik med telegram från nära och kära (och möjligen Eliud…) som önskar honom LYCKA TILL inför stundande Valencia Marathon på söndag! Detta är ett av våra längsta och roligaste avsnitt hittills, så vi hoppas att ni kommer att njuta av det.

En av våra gäster säger: ””Det är fantastiskt att se hur Löpning & Livet har vuxit och utvecklats under de senaste två åren. Det är en ära att ha varit en del av det och jag ser fram emot att se vad framtiden har att erbjuda för podden.””

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och nyheter. Du kan hitta oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (Löpning & Livet). Vi finns också på Youtube där du kan se våra avsnitt live och i efterhand.

Missade du avsnitt 100? Oroa dig inte! Du kan lyssna på det på Apple Podcast genom att klicka på följande länk: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/100–Jubileum—det-bsta-frn-tv-r-av-podd-e1rhn5d

Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.