Avsnitt 105 och äntligen får vi tillbaka vår träningskompis Anna Bjurman, även känd som ”Fru ordförande” på förskolan 😂. Nåväl, nu går vi vidare. Anna var gäst i avsnitt 3, igen ett år senare och nu snabbare än någonsin i studion igen! Under året har Anna tagit det rejäla klivet från ambitiös motionär upp i finrummet i svensk löpning och med 1:17 på halvmaraton och 2:45 på maraton i år så är alla så klart nyfikna…. Vad har hänt sedan sist?! Hur får Anna ihop vardagen med elitsatsningen, varför är hon så förtjust i att följa scheman och kommer någonsin Fredrik och Simon hinna ikapp?! Detta och mycket mer i avsnitt 105 – nuuuu kör vi!!

Klivet mot eliten (Gäst Anna Bjurman)

”I avsnitt 105 av podcasten Löpning & Livet är träningskompisen Anna Bjurman tillbaka i studion. Anna, även känd som ””Fru ordförande”” på förskolan, har tagit det stora klivet från ambitiös motionär till elitlöpare inom svensk löpning. Med imponerande tider på både halvmaraton och maraton är det ingen tvekan om att Anna har gjort en imponerande resa sedan hennes förra besök i avsnitt 3.

I detta avsnitt får du höra om hur Anna har lyckats kombinera sin elitsatsning med vardagen, varför hon är så förtjust i att följa scheman och hur hon har lyckats ta sig till finrummet i svensk löpning. Du får även höra om hennes senaste prestationer och vad som har hänt sedan sist.

För dig som vill ta klivet från ambitiös motionär till elitlöpare kan detta avsnitt vara en riktig inspirationskälla. Anna delar med sig av sina bästa tips och råd för att nå dina mål och ta din löpning till nästa nivå.

Som en bonus kan du även se avsnittet live på podcastens Youtube-kanal. Missa inte chansen att följa Löpning & Livet på Instagram och Facebook för ännu mer inspiration och tips.

Taggar: Elit, Maraton

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/qAWkGJ7G-HI?feature=share
Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/105–Klivet-frn-ambitis-motionr-till-elit–Gst-Anna-Bjurman-e1tb8v5″

Kommentarer är stängda.