Välkommen till Löpning & Livets landningssida för drinken 105. Lillet Elite Cocktail! Denna smakfulla drink är inspirerad av avsnitt 105 av vår podcast, där vi tar steget från att vara en ambitiös motionär till att bli en elitidrottare. Gäst Anna Bjurman följer med oss på resan och vi firar med denna fantastiska drink.

Ingredienserna i 105. Lillet Elite Cocktail är noga utvalda för att skapa en balanserad och frisk smak. Vi börjar med 4 cl granatäppeljuice, som ger en härlig syrlighet och en vacker färg. Därefter tillsätter vi 4 cl Lillet Blanc, en fransk apéritifvin med en mild och fruktig smak. För att göra drinken bubblande och festlig fyller vi upp med Prosecco, och för en extra touch av frukt och skönhet lägger vi i några frusna vindruvor.

För att ge drinken en uppfriskande citrusdoft och en vacker dekoration, avslutar vi med citronskivor och blåbär. Denna kombination av ingredienser gör 105. Lillet Elite Cocktail till en perfekt drink för att fira och njuta av livet, precis som vi gör i avsnitt 105 av Löpning & Livet.

För att följa med oss på vår resa och lära dig mer om löpning, hälsa och livsstil, följ oss på våra sociala medier. Du hittar oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Glöm inte att prenumerera på vår youtubekanal https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams så att du inte missar några avsnitt – du kan även se oss live där! Tack för att du besökte vår landningssida för 105. Lillet Elite Cocktail – vi hoppas att du kommer njuta av denna fantastiska drink precis som vi gjorde i avsnitt 105 av Löpning & Livet.Recept:
4 cl Granatäppeljuice – 4 cl Lillet Blanc – Fyll upp Prosecco – Vindruvor (frusna) – Citronskivor – Blåbär


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.