Milen…. MILEN! Och äntligen drar vi igång träningen med våra adepter Moa och Lotta som båda satsar på den legendariska gränsen SUB40 på just denna distans! Vi snackar om nuläge och målbild, hur man tränar efter förutsättningar och hur vi egentligen tränade inför våra första 10k under 40 min? Simon delar med sig av ritualer han inte brukar dela med sig av och Fredrik blandar en sjuhelsikes drink med fuskingredienser och filosoferar om hur det är att leda Sveriges största löparpodd (ibland iaf 😜). Avsnitt 106 – nuuu kör vi!

Träningsschema och struktur mot sub40

Välkommen till avsnitt 106 av Löpning & Livet! I detta avsnitt har vi gästerna Moa och Lotta som båda satsar på att springa en mil på under 40 minuter. Vi diskuterar deras nuläge och målbild, och hur man tränar efter sina förutsättningar för att nå sina mål.

Ett viktigt verktyg för att nå dina löpmål är att ha ett träningsprogram. Vi pratar om hur man kan skapa ett träningsprogram som passar ens egna förutsättningar och hur man kan anpassa det efter sin målsättning. Vi delar också med oss av våra egna ritualer och hur de kan hjälpa till att hålla motivationen uppe.

För att nå en sub40-tid på milen krävs det hårt arbete och disciplin. Vi ger tips på hur man kan träna för att förbättra sin löpteknik, öka sin uthållighet och bli snabbare. Vi pratar också om vikten av att ha en positiv inställning och att tro på sig själv.

För att lyckas med sin träning är det viktigt att ha en tydlig målsättning och en stark motivation. Vi diskuterar hur man kan hitta sin egen motivation och hur man kan hålla den vid liv under hela träningsperioden.

Vi vill också påminna om att avsnittet kan ses live på vår Youtube-kanal och att vi finns på sociala medier. Följ oss på Instagram och Facebook för att få uppdateringar om nya avsnitt och andra löpnyheter. Du kan också lyssna på avsnittet på Apple Podcast.

https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/106–Trningsschema–Sub40-och-att-Get–Shit–Done–Gster-r-adepterna-Moa-och-Lotta-e1tlmm8

Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!”

Kommentarer är stängda.