Välkommen till en spännande upplevelse med Löpning & Livets 118:e avsnitt! För att sätta stämningen och göra kvällen extra speciell rekommenderar vi att du provar vår signaturdrink, Chafing Charm Cocktail.

Chafing Charm Cocktail är en sofistikerad och välbalanserad drink som är en favorit bland många av våra lyssnare. Vi har valt ut de finaste ingredienserna för att skapa en smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

För att göra drinken behöver du 4,5cl gin, 3cl Vermut och 1,5cl Aperol. Häll alla ingredienser i en shaker tillsammans med en skiva apelsin. Skaka ordentligt och sila sedan över i ett glas med is.

Chafing Charm Cocktail har en intressant historia som passar perfekt till vårt avsnitt om löparuttryck från A till Ö. Drinkens namn är faktiskt en hyllning till löpare överallt. Under långa löprundor kan man uppleva det obehagliga fenomenet av skavningar mellan hud och kläder, vilket kan göra att man tappar fokus och motivation. För att bekämpa detta problem har många löpare hittat på olika lösningar, till exempel att smörja in huden med vaselin eller använda speciella kläder.
Så varför inte göra din löprunda extra speciell genom att njuta av en Chafing Charm Cocktail efteråt? Följ oss på sociala medier för att inte missa några spännande nyheter och uppdateringar om våra avsnitt. Glöm inte att avsnittet även kan ses live på vår Youtube-kanal.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams

Recept:
4,5cl gin – 3cl Vermout – 1,5cl Aperol – Skiva apelsin – –

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.