Varför är det så fruktansvärt kul att tävla?! Och varför ska det vara så svårt att hitta alla vettiga lopp på ett och samma ställe (Simons ständiga frustration)? Och inte minst när kan vi räkna med att få individanpassad coachning och träningsprogram som stämmer? Detta och mycket mer snackar vi om med veckans gäst Nicklas Tingström från RaceID!

Vi snackar också om en berg-och dalbanevecka där Fredrik både kraschat och satt pass, Simon har växlat upp volymen till maratonnivå OCH vi lanserar vårt nya veckoinslag ”Vi testar!”.

Veckans test var YMR Stockholm 1912 LTD edition T-shirt, se här!

Nu ser vi fram emot att testa en massa andra grejer, som NI kan ge oss tips om och vi testar! Håll i hatten, det kommer garanterat att spåra ur!

Avsnittet presenteras tillsammans med våra vänner på RaceID!

Gör tävlandet roligare! Gäst RaceID – Tips och inspiration för löpare

Välkomna till avsnitt 128 av Löpning & Livet! I dagens avsnitt kommer vi att prata om varför det är så fruktansvärt kul att tävla och hur vi kan göra tävlandet ännu roligare. Vi har även en spännande gäst med oss, Nicklas Tingström från RaceID, som kommer att dela med sig av sina erfarenheter och tips för att göra tävlingar mer engagerande och roliga.

Nicklas Tingström RaceID om varför man skall tävla inom löpning

Här kan du se hela avsnittet oklippt på youtube: https://www.youtube.com/watch?v=LLyv81JefbI

RaceID är en plattform som hjälper löpare att hitta och delta i olika tävlingar. Med deras hjälp kan du enkelt hitta alla vettiga lopp på ett och samma ställe, vilket gör det mycket enklare att planera och delta i tävlingar. Dessutom erbjuder RaceID individanpassad coachning och träningsprogram som hjälper dig att nå dina mål.

I avsnittet kommer vi att prata om RaceIDs resa och vision, vad som gör plattformen unik och hur den kan göra tävlandet ännu roligare. Vi kommer även att diskutera deras samhällsengagemang och hur de bidrar till att uppmuntra fysisk aktivitet i samhället.

Vi kommer också att prata om framtiden för RaceID och vilka spännande projekt och initiativ de har på gång.

För att göra avsnittet ännu mer spännande kommer vi även att lansera vårt nya veckoinslag ”Vi testar!”. Vi kommer att testa olika produkter och utrustning relaterade till löpning och dela våra erfarenheter och åsikter med er lyssnare. I veckans test kommer vi att prova YMR Stockholm 1912 LTD edition T-shirt.

Vi ser fram emot att testa en massa andra grejer och tar gärna emot tips från er lyssnare om vad ni vill att vi ska testa. Det kommer garanterat att bli spännande och roligt!

För att lyssna på avsnittet kan du besöka vår hemsida där du hittar alla avsnitt av Löpning & Livet. Du kan även följa oss på vår Youtube-kanal där vi sänder live från alla avsnitt. På vår Instagram kan du få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mer. Följ oss även på Facebook där vi lägger ut events, livesändningar och mycket mer. Vi finns även på TikTok och Strava, där du kan följa vår och våra följares träning för inspiration och tips.

Missade du avsnittet live? Oroa dig inte! Du kan lyssna på avsnittet på Apple Podcast genom att klicka här https://podcasts.apple.com/se/podcast/128-g%C3%B6r-t%C3%A4vlandet-roligare-g%C3%A4st-nicklas-tingstr%C3%B6m-raceid/id1539039755?i=1000619349043&l=en-GB . Glöm inte att prenumerera på vår podcast för att inte missa kommande avsnitt.

Vi hoppas att du kommer att tycka om avsnittet och att det kommer att inspirera dig till att ta dina löptävlingar till nästa nivå. Tack för att du lyssnar och följer oss på Löpning & Livet!

#löpning #tävling #RaceID #motivation #löparliv #träningstips

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠

⁠⁠⁠⁠⁠Facebook⁠⁠: ⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠

TikTok: ⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.