Varför är vila och återhämtning viktigt och påverkar det prestationen? Med den tanken kämpar vi oss igenom januari! Denna mörka och fattiga månad med mycket sjukdom och VAB. Och samtidigt den månad man som absolut mest tänker att man ska komma igång! Tills… Man ser vädret. Men skit i det nu!

Vi snackar om hur man ser på vilan och varför man är så girig med sina löppass. Om varför Simon väljer bort sömn till förmån för kvalitetspass, om en fartfylld vecka och om Fredriks Content-runs. En hel drös med lyssnarfrågor på ämnet hinner vi också beta av, allt från Coach Garmin till hur länge man ska vila efter sjukdom. Och så klart om våra nya KIA Sorentos från Hedin Bil Helsingborg!

Avsnittet presenteras i stolt samarbete med KIA Hedin Bil Helsingborg! Det nya KIA Center har öppningshelg mellan den 25-28/1 i Helsingborg – spana in det!

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:⁠⁠

Digital motiverande löpcoachning: ⁠⁠⁠Här hittar ni vår digitala motiverande löptjänst!⁠⁠⁠

Hemsida: ⁠⁠⁠Här är vår hemsida fulladdad med allt du behöver veta som löpare eller drinkälskare!⁠⁠⁠⁠⁠

Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!⁠⁠⁠⁠⁠

Instagram⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!⁠⁠⁠

Facebook⁠⁠: ⁠⁠⁠Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!⁠⁠⁠

TikTok: ⁠⁠⁠Vi finns även på TikTok, välkommen!⁠⁠⁠⁠⁠

Strava: ⁠⁠⁠Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.