Avsnitt 47, Hopp & Förtvivlan och vi gästas av Mikael “Micke” Andersson. Killen som var orsaken till att Musse nästan diskades på kalmarmilen 2017. Självklart pratar vi om detta i avsnittet men vi pratar även om hans mirakulösa utveckling som på några månader gjorde att han kapade nästan 4 minuter på halvmaran och sprang sub 80 i Köpenhamn. Men också om den svåra tiden med Corona och allvarlig skada som kunde ha haft förödande konsekvenser och slutat väldigt illa för honom. Nu är det bara några dagar kvar till Växjö maraton och vi är oerhört glada att vi kommer ha med Micke som ett starkt lok längst fram, iallafall första milen innan han kopplar bort vagnarna och tuffar iväg i ensam majestät =) Vi dricker även en härlig drink som knyter an på temat med namnet Hope cocktail, mumma! In och lyssna vetja! #växjömarathon #löpningochlivet

”Välkommen till avsnitt 47 av Löpning & Livet! I detta avsnitt pratar vi om hopp och förtvivlan tillsammans med gästen Mikael ””Micke”” Andersson. Micke var orsaken till att Musse nästan diskades på kalmarmilen 2017, och vi diskuterar självklart detta i avsnittet. Men vi pratar också om hans mirakulösa utveckling på bara några månader, där han kapade nästan 4 minuter på halvmaran och sprang sub 80 i Köpenhamn.

Vi tar även upp den svåra tiden med Corona och en allvarlig skada som kunde ha haft förödande konsekvenser för Micke. Nu är det bara några dagar kvar till Växjö maraton och vi är oerhört glada att ha Micke som ett starkt lok längst fram, iallafall första milen innan han kopplar bort vagnarna och tuffar iväg i ensam majestät.

Vi avnjuter även en härlig drink som knyter an på temat med namnet Hope cocktail. Missa inte detta avsnitt där vi pratar om både misslyckanden och PBs.

För att lyssna på avsnittet, besök vår Apple Podcasts-sida eller klicka på länken i vår Instagram- eller Facebook-profil. Du kan också se avsnittet live på vår YouTube-kanal.

Följ oss gärna på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och gäster. Vi finns på Instagram, Facebook och YouTube.”

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/KyZGAfU8lX0?feature=share

Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/47–Hopp–Frtvivlan-Gst-Mikael-Andersson-e1phqi3

Kommentarer är stängda.