Välkommen till Löpning & Livets landningssida för vår karaktäristiska Quarantini Cocktail! Denna cocktail har blivit en populär favorit i vår podd och vi är glada att kunna dela med oss av den till dig.

Quarantini Cocktail består av 3cl Cointreau, 3cl Cranberry juice, 4,5cl Gin, 1,5cl Apple juice och toppas sedan med champagne. Dessa ingredienser skapar en harmonisk smakbalans som är perfekt för att njutas när som helst under dagen.

Historien bakom vårt recept är enkel men minnesvärd. Under avsnitt 63 av vår podcast, ”Löpning i sociala medier del 2 – med Sarah Edsberger”, skapade vi denna cocktail som ett sätt att fira vår vänskap och passion för löpning. Vi valde noggrant ut ingredienserna för att skapa en cocktail som passar vårt tema samtidigt som den är lätt att göra hemma.

Vi på Löpning & Livet vill att du ska kunna njuta av Quarantini Cocktail precis som vi gör. Därför har vi skapat denna SEO-anpassade landningssida för att du enkelt ska kunna ta del av vårt recept. Vi rekommenderar också att du följer oss på Instagram och Facebook för att inte missa våra senaste avsnitt och uppdateringar. Du kan också se avsnittet live på vår Youtube-kanal.

Tack för att du besöker vår landningssida och vi hoppas att du kommer att njuta av Quarantini Cocktail lika mycket som vi gör!Recept:
3cl Cointreau – 3cl Cranberry juice – 4,5cl Gin – 1,5cl Apple juice – Toppa med champagne –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.