Det oplanerade uppehållet är nu över och avsnitt 73 är inspelat. Fredrik har repat sig bra och är tillbaka i löpspåret och Simon fick äntligen till sitt dubbelpass. Vi gästas av försäljningschefen på Salming Johan Neij som tydligen har en förkärlek att springa marathon under 3 timmar på träning! 😳 Och förutom att vi pratar om hur det är att kombinera småbarnslivet, karriären och löpning så pratar vi såklart även en hel del om skor och vad som är på gång på Salming i vår! Vi råkar även, efter en eller möjligtvis två Toronto Cocktail (Simons något långsökta koppling till Salming), anmäla oss till fjällmaran i Idre i sommar. Vad kan gå fel!? 😅 Håll i hatten för här kommer avsnitt 73 och en härlig rabattkod som ger 25% rabatt på salming.com, ange ”L&L25” i kassan. Nu kör vi! #löpning #salming #nononsens #marathon #fjällmaraton 

I avsnitt 73 av Löpning & Livet gästas vi av försäljningschefen på Salming, Johan Neij. Under avsnittet pratar vi om hur man kan kombinera småbarnsliv, karriär och löpning, men också om skor och vad som är på gång på Salming i vår. Johan berättar också om sin förkärlek att springa marathon under 3 timmar på träning, vilket är imponerande!

Vi råkar även anmäla oss till fjällmaran i Idre i sommar, efter att ha druckit en eller möjligtvis två Toronto Cocktail (Simons något långsökta koppling till Salming). Vad kan gå fel!?

Som lyssnare av Löpning & Livet får du en härlig rabattkod som ger 25% rabatt på salming.com, ange ”L&L25” i kassan.

Om du är intresserad av löpning och skor, är detta avsnittet för dig! Missa inte att lyssna på avsnitt 73 och ta del av rabattkoden.

Följ oss gärna på sociala medier för att få uppdateringar om nya avsnitt och annat spännande inom löpning. Du kan hitta oss på Instagram, Facebook och Youtube. Glöm inte heller att avsnittet kan ses live på vår youtubekanal.

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/73–Springa-med-Salming-Gst-Johan-Neij-e1phqgq

Se avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/dRwaku1FR0A?feature=share

Kommentarer är stängda.