Toronto Cocktail – En kanadensisk klassiker som ger energi till löpningen!

Toronto Cocktail är en klassisk kanadensisk cocktail som ofta serveras under högtider och särskilda tillfällen. Drinken har fått sitt namn från Torontos stad, där den först introducerades på 1920-talet.

Ingredienserna i drinken är noga utvalda för att ge en harmonisk smakupplevelse. Den första ingrediensen är Kanadensisk blended whiskey som ger en fyllig och robust smak. Därefter tillsätts 0,75 cl Fernet, en bitter likör med smaker av mynta och lakrits, vilket ger en friskhet till drinken. Lönnsirap tillsätts också, vilket ger en sötma och en hint av karamellsmak. Angustura Bitter är den sista ingrediensen, vilket ger en kryddig smak till drinken.

Toronto Cocktail är den perfekta drinken för löpare som vill känna sig energifyllda och samtidigt njuta av en välsmakande cocktail.

Följ med oss på vår resa genom Löpning & Livet och lär dig mer om vårt avsnitt 73. Springa med Salming (Gäst Johan Neij), där vi pratar om löpning och hälsa. Du kan även se våra avsnitt live på vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och händelser. Vi finns på Instagram och Facebook.Recept:
Canadian blended whiskey – 0,75cl Fernet – Lönnsirap – Angustura Bitter – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.