Hear ye, hear ye! STOCKHOLM HAR ETT MARATON! Vi vet, vi är lika överraskade som ni! Men efter lite research har vi läst på om loppet och svarar på alla frågor infor lördagens höjdpunkt (OBS sarkasm! …. Eller….). Vi pratar vidare om maraton i veckans avsnitt, både med gästen Per Davoust som startat ett bryggerimaraton i Helsingborg och om tomheten efter lyckade och misslyckade maraton. Vi pratar om att göra en plan med olika scenarios inför loppet och hur man bäst laddar om efteråt. Fredrik dämpar sin entusiasm över att vara på väg in i en formtopp för att göra plats till den evigt gnälliga Simon som tar vid med nya känningar. Inget nytt under solen med andra ord. Till detta dricker vi en Suffering Bastard och njuter av att få prata löpning hur länge som helst! Avsnitt 79 vänner – skål!

I avsnitt 79 av Löpning & Livet pratar vi om maraton och allt som hör till. Vi tar upp Stockholm maraton och ger tips på hur man kan göra en plan med olika scenarion inför loppet. Vi diskuterar också hur man bäst laddar om efteråt och hur man hanterar tomheten efter ett lyckat eller misslyckat lopp.

Vi har även en spännande gäst, Per Davoust, som berättar om sitt bryggerimaraton i Helsingborg. Vi får höra om hans erfarenheter och hur han har lyckats kombinera två av sina stora passioner – löpning och öl.

Vi avslutar avsnittet med att dricka en Suffering Bastard och prata löpning hur länge som helst.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och nyheter inom löpning och livet.

Taggar: Stockholm, maraton, löpning, plan, scenarion, formtopp, Suffering Bastard, tomhet, research, Helsingborg.

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/Mef_-9WV5lY?feature=share
Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/79–De-stora-loppen—och-sen-d-e1phqho

Kommentarer är stängda.