Suffering Bastard – en klassisk drink med en spännande historia. Denna cocktail består av 3 cl bourbon, 3 cl London dry gin, 1,5 cl limejuice, 2 skvättar Angostura bitters och toppas med ginger beer.

Drinken har en intressant bakgrund då den skapades under andra världskriget av en barägare i Kairo. Han ville skapa en drink som skulle lindra hungern och törsten hos de allierade soldaterna som kämpade i öknen. När soldaterna bad om något starkare än öl eller vin, skapade barägaren denna drink och kallade den ”Suffering Bastard” eftersom soldaterna ofta klagade på sina svåra förhållanden.

Idag är Suffering Bastard en populär drink på barer runt om i världen och dess unika smak gör den till en favorit bland många. För att tillverka denna drink, börja med att fylla ett glas med is och tillsätt 3 cl bourbon och 3 cl London dry gin. Tillsätt sedan 1,5 cl limejuice och 2 skvättar Angostura bitters. Toppa sedan med ginger beer och rör om försiktigt.

För att uppleva denna klassiska drink själv, besök vår hemsida där du kan hitta receptet och mer information om våra avsnitt. Vi rekommenderar också att du följer oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och event. Glöm inte att avsnitten också kan ses live på vår Youtube-kanal. Följ oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. För live-sändningar, besök vår Youtube-kanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams.Recept:
3cl Bourbon – 3cl London dry Gin – 1,5cl Limejuice – 2 skvättar Angostura bitters – Toppa med ginger beer –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.