Ahh, jakten på den svenska sommaren, ett pers på beer mile och lösningen på Simons fotproblem fortsätter! Vi snackar långt och länge om vad som hände efter sändning hos FotAnders förra veckan och om Fredriks spontananmälan till ett swimrun och ett maraton nästkommande veckor?! Vi pratar så klart också om det här med att springa i fullkomlig värme och vad vi lärt oss genom åren av både spyor och överhettningar längs vägen. Till detta en solklar (hehe) Strawberry Sour och snack om kommande beer mile 👌🏻. Kanske lite lek i mitten också…. Avsnitt 82, varsågod världen!

Sommarlöpning är ett ämne som många löpare har starka åsikter om. I avsnitt 82 av Löpning & Livet, diskuterar värdarna Fredrik och Simon sina erfarenheter av att springa i värmen och hur man undviker överhettning och andra problem som kan uppstå när man tränar under sommarmånaderna.

Gästerna i detta avsnitt är också med och delar med sig av sina erfarenheter av att springa i sommarvärmen. De pratar om jakten på den svenska sommaren och hur man kan anpassa sin träning för att få ut det mesta av den.

En annan intressant del av avsnittet är när Fredrik berättar om sin spontananmälan till ett swimrun och ett maraton nästkommande veckor. De diskuterar också om hur man kan förbereda sig för dessa utmaningar och vad man kan förvänta sig under loppet.

Som vanligt bjuder värdarna på en god dryck under avsnittet, denna gång en Strawberry Sour. De pratar också om kommande beer mile och bjuder på lite lek mitt i avsnittet.

För att undvika att missa kommande avsnitt av Löpning & Livet, följ dem på Instagram, Facebook och Youtube. Du kan också lyssna på avsnittet på Apple Podcast. Missa inte chansen att se avsnittet live på deras youtubekanal.

Se avsnittet på youtube här: https://www.youtube.com/live/sEdgNfJ7-Ns?feature=share

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/82–Sommarlpning-e1phqn9

Kommentarer är stängda.