Sommaren är här och vad passar bättre än en uppfriskande drink efter en härlig löprunda? Vi på Löpning & Livet vill därför presentera vår Strawberry Sour, en drink som inte bara är god och uppfriskande, utan också full av nyttiga ingredienser som ger dig energi och återhämtning efter din löpning.

Ingredienserna i vår Strawberry Sour är noggrant utvalda för att ge dig den perfekta balansen mellan sötma och syra. Först och främst har vi Gin, en klassisk ingrediens som ger en härlig smak och en lätt alkoholhalt. Därefter tillsätter vi Strawberry syrup, en naturlig sötma från jordgubbar som också innehåller massor av antioxidanter och vitaminer. Citronjuice ger en härlig syra och bidrar också till att boosta ditt immunförsvar. För att ge drinken en krämig konsistens och protein tillsätter vi också äggvita, vilket också hjälper till med muskelåterhämtning. Slutligen toppar vi det hela med en jordgubbspiff för lite extra sommarkänsla.

Historien bakom vår Strawberry Sour är att den faktiskt skapades av en av våra löpargrupper under en av deras sommarträffar. De ville ha en drink som både smakade gott och var nyttig och så föddes Strawberry Sour. Sedan dess har den blivit en favorit bland många av våra löpare och vi är glada att kunna dela den med er.

Om du vill prova vår Strawberry Sour själv kan du enkelt följa vårt recept och göra den hemma. Glöm inte att tagga oss på sociala medier och visa upp din kreation! Du kan också följa oss på Instagram och Facebook för mer härlig löpning- och hälsorelaterad inspiration. Vill du se avsnittet live? Då kan du kolla in vår Youtube-kanal där vi streamar alla våra avsnitt. Vi ses där!Recept:
4,5cl Gin – 2,5cl Strawberry syrup – 2,5cl Citronjuice – Äggvita – Jorgubbspiff –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.