Vi kan äntligen presentera vårt stökigaste avsnitt hittills när tre drinkar gör entré inför stundande Helsingborg Marathon! Fredrik tar tempen på tävlingsledarna för Sveriges vackraste maraton medan Simon har blandat en drink för varje distans 👌🏻. Vi pratar om tips och tjusningen med att träna inför mil, halvmaraton och maraton samtidigt som vi gottar oss i faktumet att vi bägge två tränar på som maskiner och att löpningen nu börjar lossna 💪🏻. Avsnitt 87 kära vänner, nu kööör vi!!

#träning #löpning #träningsupplägg #rehab #prehab #terränglöpning

”Välkommen till avsnitt 87 av Löpning & Livet! I detta avsnitt tar vi tempen på tävlingsledarna för Sveriges vackraste maraton, Helsingborg Marathon, samtidigt som vi gottar oss i faktumet att vi båda tränar på som maskiner och att löpningen nu börjar lossna. Vi pratar om tips och tjusningen med att träna inför mil, halvmaraton och maraton samtidigt som vi blandar och testar drinkar för varje distans.

Förberedelserna inför en löptävling kan vara både spännande och utmanande. Att välja rätt träningsupplägg, rehab- och prehab-övningar samt terränglöpning kan göra stor skillnad för din prestation. I detta avsnitt ger vi dig tips och råd för att du ska kunna nå dina mål och få ut det mesta av din träning.

Milen, halvmaraton och maraton är tre olika distanser med olika krav på träning och förberedelser. Vi diskuterar hur du kan anpassa din träning för varje distans och ger dig tips på hur du kan förbättra din löpteknik och undvika skador.

Helsingborg Marathon är en av Sveriges vackraste maratonlopp och vi tar tempen på tävlingsledarna för att få en inblick i vad som krävs för att genomföra loppet på bästa sätt. Vi diskuterar även vilken roll drinkar kan spela i din träning och hur du kan använda dem för att förbättra din prestation.

För att få ut det mesta av din träning är det viktigt att du har rätt kunskap och verktyg. Vi ger dig tips på rehab- och prehab-övningar som kan hjälpa dig att undvika skador och förbättra din prestation. Vi diskuterar även terränglöpning och hur du kan använda den för att förbättra din löpteknik och styrka.

Följ oss på sociala medier för att få mer tips och råd om träning och löpning. Du kan även se avsnittet live på vår youtubekanal. Missa inte detta stökiga avsnitt där vi blandar drinkar och pratar om träning inför milen, halvmaraton och Helsingborg Marathon!

Taggar: #träning #löpning #träningsupplägg #rehab #prehab #terränglöpning #Halvmaraton #Milen #Maraton

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/live/oJukdpVDTd0?feature=share
Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/87–Milen–halvmaraton-och-Helsingborg-maraton-e1phqjt

Kommentarer är stängda.