Välkommen till Löpning & Livet! Vi är glada att kunna erbjuda en unik drinkupplevelse för alla våra lyssnare. Här presenterar vi vår egna skapelse, 87a. Helsingborg half.

Denna drink är inspirerad av avsnittet ”87. Milen, halvmaraton och (Helsingborg) maraton!”. För att skapa denna drink behöver du följande ingredienser: 1/2 del Whiskey sour och 1/2 del Negroni.

Vi valde dessa ingredienser för deras smaker och konsistenser. Whiskey sour ger en syrlig och fruktig smak, medan Negroni bidrar med en mer bitter och kryddig smak. Tillsammans skapar de en välbalanserad drink med en unik smakprofil.

Historien bakom drinken är att den skapades under en av våra löprundor i Helsingborg. Efter att ha avslutat en halvmaraton kände vi att vi behövde något uppfriskande och stärkande. Vi bestämde oss för att blanda ihop våra två favoritdrinkar och resultatet blev 87a. Helsingborg half.

Vi är stolta över att erbjuda denna drink till våra lyssnare och hoppas att ni kommer att njuta av den lika mycket som vi gör. För att få tillgång till receptet och mer information om avsnittet, besök vår landningssida på vår hemsida.

Följ oss gärna på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och drinkrecept. Du kan enkelt följa oss på Instagram, Facebook och YouTube genom att klicka på länkarna nedan. Kom ihåg att avsnitten även kan ses live på vår YouTube-kanal.

Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
Youtube: https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streamsRecept:
1/2 Whiskey sour – 1/2 Negroni – – – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.