Vår signaturdrink, 87b. Helsingborg 42,2, är inspirerad av vår kärlek till löpning och vår hemstad Helsingborg. Detta är en uppfriskande drink som är perfekt för att fira efter ett långt lopp eller för att bara njuta av en härlig sommarkväll.

Ingredienserna i denna drink är noga utvalda för att ge en harmonisk smakupplevelse. För att göra drinken behöver du 4cl Gin från Helsingborg, 2cl Sockerlag, 2cl Citronsaft, en guldig prosecco och en touch av apelsin. Toppa drinken med flingsalt för att ge den en extra dimension av smaker.

Historien bakom drinken går tillbaka till avsnittet ”87. Milen, halvmaraton och (Helsingborg) maraton!” där vi diskuterade våra egna erfarenheter av att springa dessa lopp. Vi ville skapa en drink som gav en känsla av att springa igenom vår vackra stad och samtidigt fira den stolthet vi känner över att ha klarat av dessa prestationer.

Vi rekommenderar starkt att du provar denna drink och upplever den själv. Följ oss på våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad med våra senaste avsnitt och för att ta del av våra andra spännande projekt. Missa inte heller chansen att se våra avsnitt live på vår Youtube-kanal!

Följ oss på Instagram (@lopning_och_livet_podd) och Facebook (https://www.facebook.com/lopninglivet) för att ta del av vårt senaste innehåll. För att se våra avsnitt live besök vår Youtube-kanal (https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams) och prenumerera på vår kanal för att inte missa något.Recept:
4cl Gin från Helsingborg – 2cl Sockerlag – 2cl Citronsaft – Toppa med guldig prosecco – Touch av apelsin – Flingsalt på toppen


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.