New York, New York 🇺🇸!! Och vår önskan om en gäst DIREKT från New York Marathon blev sann när vi befallde vår kompis Andreas Wahlberg att åka direkt från flyget till poddgrottan 😅. Vi snackar om världens bästa lopp, om att satsa sju år mot ett mål och om man verkligen kan njuta under ett maraton 😂. Vi bjuder såklart på en stenhård Long Island Iced Tea och inser att den är precis som ett maraton (trevlig i början, rinner ner i mitten och känns av rejält i slutet). Ett av våra roligaste avsnitt hittills väntar när det haglar one liners och pessimistiska kommentarer om Fredriks stundande Valencia Marathon efter EN lugn vecka i uppladdningen 😂. Avsnitt 97 – Varsågoda!!

Se hela avsnittet här på youtube: https://www.youtube.com/live/OL3QVzmm76o?feature=share

Lyssna på avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/97–New-York–New-York-e1qg854

Välkommen till avsnitt 97 av podden Löpning & Livet! I detta avsnitt får vi besök av vår kompis Andreas Wahlberg, direkt från New York Marathon 🇺🇸! Vi pratar om allt från att satsa sju år mot ett mål till att verkligen kunna njuta under ett maraton.

Vi bjuder på en stenhård Long Island Iced Tea och inser att den är precis som ett maraton – trevlig i början, rinner ner i mitten och känns av rejält i slutet. Detta är utan tvekan ett av våra roligaste avsnitt hittills, med one liners och pessimistiska kommentarer om Fredriks stundande Valencia Marathon efter EN lugn vecka i uppladdningen 😂.

Om du är intresserad av att höra mer om världens bästa lopp och få tips från en erfaren maratonlöpare, så är detta avsnittet för dig! Missa inte chansen att höra Andreas berätta om sina erfarenheter från New York Marathon och få inspiration till ditt eget löpande.

För att se avsnittet live, besök vår Youtube-kanal. Glöm inte heller att följa oss på Instagram och Facebook för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och få ännu mer löpinspiration i ditt flöde.

Taggar: Världen, New York Marathon, maraton, uppladdning, Valencia Marathon.

Tack för att du lyssnar på Löpning & Livet!

Kommentarer är stängda.