102. Mission Accomplished Cocktail är en klassisk cocktail som är perfekt för alla tillfällen. Den har en härlig mix av sött och syrligt som kommer att göra dina smaklökar jubla. Cocktailen består av 5 cl vodka, 2,5 cl Triple Sec, 2 cl lime juice och 1 cl grenadine.

Historian bakom Mission Accomplished Cocktail är oklar, men en teori är att den har sitt ursprung i USA under andra världskriget. Soldater som återvände från kriget ville ha en drink som var både stark och uppfriskande, och Mission Accomplished Cocktail var svaret på deras önskemål.

För att göra Mission Accomplished Cocktail, börja med att fylla en shaker med is. Tillsätt 5 cl vodka, 2,5 cl Triple Sec, 2 cl lime juice och 1 cl grenadine. Skaka sedan ordentligt och sila upp i ett kylt cocktailglas. Du kan dekorera med en limeklyfta eller körsbär om du vill.

För att uppleva denna fantastiska cocktail i sin fulla prakt, rekommenderar vi att du följer oss på sociala medier. Du kan hitta oss på Instagram på https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/ och på Facebook på https://www.facebook.com/lopninglivet. Du kan också se avsnittet live på vår youtubekanal på https://www.youtube.com/@lopningochlivet/streams. Missa inte chansen att ta del av våra spännande samtal om löpning och livet!Recept:
5 cl vodka – 2,5 cl Triple Sec – 2 cl lime juice – 1 cl grenadine – –


Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.