Dags att summera nådens år 2022! Och hur summerar man ett löparår egentligen? Vi har tittat på både siffror och känslor från året när vi kröner avsnittet med en lista på tio saker från året som gått. Vilken blev årets sko, årets tävling, årets pass och årets insikt? Till detta bjuder Fredrik på tre drinkar (varför?!) och vi lägger våra önskningar inför 2023. Och utan att spoila…. Har vi ju bestämt oss för att skapa alla förutsättningar möjliga för att göra 2023 till våra bästa löparår hittills! Och då kliver våra vänner på Biltema fram och ser till att vi har all träningsutrustning för att bygga oss starka under året 💪🏻! Vi kickstartar med Simons klassiska baksidesövningar och räknar med att alla lyssnare hänger med för att göra året som kommer till ett starkt och snabbt sådant. Och såklart, snack om årets sista mil…. Avsnitt 103 gott folk – nu kör vi!!

Avsnittet presenteras av våra starka vänner på Biltema 💪🏻

Löparåret 2022 summerat! Årets sista mil löpt

Lyssna på hela avsnittet här: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/103–Lparret-2022-summerat-e1sqfdl

Välkommen till avsnitt 103 av Löpning & Livet! I detta avsnitt summerar vi löparåret 2022 och delar med oss av våra bästa tips och insikter från året som gått. Vi tittar på både siffror och känslor för att ge en komplett bild av vad som har hänt inom löparvärlden under året.

Vi börjar med att utse årets sko, tävling, pass och insikt. Vi delar med oss av våra personliga favoriter och ger tips på vad du kan tänka på när du väljer skor eller tävlingar inför nästa år. Dessutom bjuder Fredrik på tre drinkar (varför?!) och vi lägger våra önskningar inför 2023.

Vi är glada att presentera våra starka vänner på Biltema som stolt sponsrar detta avsnitt. De har all träningsutrustning du behöver för att bygga upp din styrka och kondition inför nästa löparår. Besök deras hemsida för att hitta allt från löpband till hantlar och kettlebells.

Vi avslutar avsnittet med Simons klassiska baksidesövningar och räknar med att alla lyssnare hänger med för att göra året som kommer till ett starkt och snabbt sådant. Dessutom pratar vi om årets sista mil och ger tips på hur du kan avsluta året på bästa sätt.

För att se avsnittet live kan du besöka vår Youtube-kanal. Glöm inte att följa oss på Instagram och Facebook för att få de senaste uppdateringarna om podden och löpning i allmänhet.

Sammanfattningsvis, i detta avsnitt av Löpning & Livet summerar vi löparåret 2022 och ger dig våra bästa tips och insikter. Vi presenteras stolt av våra vänner på Biltema som har all träningsutrustning du behöver för att bygga upp din styrka och kondition. Besök deras hemsida för att hitta allt du behöver inför nästa löparår. Glöm inte att följa oss på sociala medier för att få de senaste uppdateringarna om podden och löpning i allmänhet.

Kommentarer är stängda.