Sparkling Margarita – En Färgsprakande Drink Att Njuta Av Under Sommaren 2022

Välkommen till Löpning & Livets drinkrecept! I avsnitt 103 summerar vi löparåret 2022 med en fräsch och uppiggande drink – Sparkling Margarita. Denna drink är perfekt för att svalka sig med efter en varm och svettig löprunda i sommarsolen.

Ingredienser:
– 2 cl Cointreau
– 1 cl Licor 43
– 3 cl tequila
– 2 cl limejuice
– Valfritt mousserande vin

Blanda Cointreau, Licor 43, tequila och limejuice i en shaker med is. Skaka ordentligt och häll upp i ett glas med is. Toppa med valfritt mousserande vin och rör om försiktigt. Servera med en skiva lime och njut av denna färgsprakande drink.

Historia:
Margarita är en klassisk drink som sägs ha uppfunnits i Mexiko på 1930-talet. Enligt en populär legend beställde en kvinna vid namn Margarita en tequila-cocktail på en bar i Tijuana och bartendern blandade ihop denna klassiska drink som vi känner till den idag. Sparkling Margarita är en modern twist på denna klassiker, med mousserande vin som ger en extra fräschör.Vår Sparkling Margarita är den perfekta drinken för sommaren 2022. Gör dig redo för att svalka dig med denna färgsprakande drink efter din nästa löprunda. Med Cointreau, Licor 43, tequila, limejuice och valfritt mousserande vin är denna drink en modern twist på den klassiska Margarita. Följ med Löpning & Livet på Instagram och Facebook för fler spännande drinkrecept och följ oss på vår YouTube-kanal för att se avsnittet live.

Rekommendation:
Följ oss på Instagram och Facebook för fler spännande drinkrecept och för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt. Glöm inte att prenumerera på vår YouTube-kanal för att kunna se avsnitten live och ta del av våra diskussioner om löpning och livet.

Recept:
2 cl Cointreau – 1 cl Licor 43 – 3 cl tequila – 2 cl limejuice – Valfritt mousserande vin –

Följ Löpning & Livet med Fredrik Stoltz och Simon Wikstrand på andra plattformar:

⁠⁠Youtube (där alla våra sändningar finns live)⁠⁠:
Följ vår youtubekanal med livesändningar ifrån alla avsnitten här!

⁠⁠Instagram⁠⁠:
Följ oss på instagram och få tips på pass, roliga reels, kommande avsnitt, tävlingar och mycket mycket mer!

⁠⁠Facebook⁠⁠:
Följ oss på Facebook där vi lägger ut events, livesänder och mycket mer!

TikTok:
Vi finns även på TikTok, välkommen!

⁠⁠Strava:
Här hittar du oss på strava, följ vår och våra följares träning för inspiration och tips!

Kommentarer är stängda.