Avsnitt 108 och våren är….. INTE HÄR! Men håll ut kära Boråsare, snart kommer solen! Vi pratar om vad vi alla längtar efter (formen, skadefri, solen osv.) i kombination med att grundträningen faktiskt sakta börja närma sig sitt slut. Hur summerar man en månad av mörker, vilka frågor har ni lyssnare haft om att göra sig redo för vårens tävlingar och tänker man kring träningen inför? Vi snackar också om alternativ träning och inte minst återhämtning när vi börjar plöja igenom Biltemas hemmagym 👌🏻. Och så klart en lek… och en drink beställd av en HIF-supporter på läktaren i lördags där Simon blev igenkänd som en av Sveriges största poddare…. Eh, eller ja. Skitsamma. Nu kör vi!!

Avsnittet presenteras av våra vänner på Biltema 🤩!

PS. Eftersom vi är Sveriges största löparpodd…… (på TikTok) så kommer vi undan med att ha ett intro som beskriver avsnittet som att det handlar om ”Kipchoge och en ande”.

Våren och allt vi längtar efter

Välkommen till avsnitt 108 av Löpning & Livet! I detta avsnitt pratar vi om våren, ljuset och längtan. Även om våren ännu inte har anlänt till Borås, så finns det mycket att längta efter när det gäller löpning – formen, skadefrihet och solen som snart kommer. Vi diskuterar också hur man summerar en månad av mörker och vilka frågor våra lyssnare har om att förbereda sig inför vårens tävlingar och träning.

Vi pratar också om alternativ träning och vikten av återhämtning när vi testar Biltemas hemmagym. Dessutom bjuder vi på en lek och en drink beställd av en HIF-supporter på läktaren i lördags där Simon blev igenkänd som en av Sveriges största poddare… eller ja, skitsamma!

Detta avsnitt presenteras av våra vänner på Biltema, och vi är tacksamma för deras stöd.

För att förbereda dig inför vårens löpning, rekommenderar vi att du tränar regelbundet och fokuserar på återhämtning. Vi diskuterar också olika alternativ träning som kan hjälpa dig att förbättra din löpning och undvika skador.

Följ oss på sociala medier för att hålla dig uppdaterad om våra senaste avsnitt och för att få tips och råd om löpning och träning. Du kan också se avsnittet live på vår YouTube-kanal.

Taggar: Vår, löparpodd, tränar, tävlingar, återhämtning, Biltema, lek, drink, mörker, längtan.

Följ oss på sociala medier:
Instagram: https://www.instagram.com/lopning_och_livet_podd/
Facebook: https://www.facebook.com/lopninglivet
YouTube: https://www.youtube.com/live/ArEpTMrBVKc?feature=share
Lyssna på avsnittet på Apple Podcast: https://podcasters.spotify.com/pod/show/lopningochlivet/episodes/108–Vr–ljuset-och-lngtan-e1uah0d

Kommentarer är stängda.